junta inauguracio 50 aniversari cros

Top-10 de notícies més llegides del 2020. La informació sobre l’ exposició de la història dels Lluïsos, la més vista

La web que vam estrenar a principis del 2019 (creada per l’ Enric Aromí) disposa d’ algunes funcionalitats que l’ anterior no tenia.

Una d’ elles és que els administradors podem veure quantes visites té cada notícia. Això resulta especialment atractiu per saber quines són les que més interessen. I, curiosament, no són cròniques de competicions, ja que només 2 del top-10 ho són, si bé és un any totalment atípic en el que hi ha hagut molts mesos sense competicions i 3 de les 10 estan directament relacionades amb el COVID, cosa que esperem que no torni a passar.

A continuació, el top-10 de notícies amb més visites. Clicant-hi a sobre podeu entrar-hi, per si les voleu recuperar. A destacar que les dues primeres estan molt per sobre de la resta pel que fa al número de visites.

1. Dijous s’ inaugura l’ exposició sobre la història dels Lluïsos. Publicada el 20 de gener. 817 visites. A la foto de capçalera podeu veure als membres de la junta el dia de la inauguració amb l’ Antonio Castilla, que fou el màxim responsable de l’ exposició.

2. Entrevista a Betània Duarte. Publicada el 4 de maig. 590 visites. A la 1ª foto ella amb en Juanjo Lozano, un dels protagonistes també de la 3ª notícia més vista.

3. Canvis a l’ equip tècnic i normativa del G.A. Lluïsos Mataró per a competicions de clubs. Publicada el 24 de febrer. 399 visites.

4. Heroic tercer lloc de les màster al campionat de Catalunya per clubs en pista coberta. Publicada el 3 de febrer. 371 visites. A la 2ª foto quasi tot el nostre equip aquell dia al podi (hifalten la Judith Artigas, la Geni Garcia i la Betània Duarte).

5. Document que s’ ha de portar signat per entrar a l’ Estadi a partir del 8 de juny. Publicada el 7 de juny. 359 visites.

6. Canvís en l’ accés a l’ Estadi. Publicada el 26 de juny. 271 visites.

7. Joaquín Joyas, millor atleta català del 2019. Publicada el 8 de juny. 261 visites. A la 3ª foto.

8. Bons resultats al campionat de Catalunya de cros. Publicada el 10 de febrer. 250 visites.

9. Avís sobre l’ entrada a les pistes a partir de l’ 1 de gener. Publicada el 18 de desembre. 224 visites. Aquesta encara va pujant perquè és de les últimes.

10. Obert el període de pre-inscripcions per a l’ escola dels Lluïsos. Publicada el 28 de juliol. 215 visites. A l’ última foto, algunes de les peques de l’ escola.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018