IMG-20190324-WA0039

Dijous s’ inaugura l’ exposició sobre la història dels Lluïsos

S´ acosten esdeveniments importants pel club i necessitarem la vostra col.laboració i/o assistència. Anem per ordre cronològic:

Dijous 23 de gener inauguració de l’ exposició pel 50è aniversari del cros Ciutat de Mataró

El 9 de febrer tenim el 50è aniversari del nostre cros i ho celebrarem organitzant el campionat de Catalunya individual i per clubs per a totes les categories excepte màster i amb una exposició sobre la història dels Lluïsos.

L’ exposició serà a la Fundació Iluro (La Riera cantonada amb carrer Bonaire) del 23 de gener al 23 de febrer.

Us convidem a tots a passar-hi, especialment a la inauguració dijous 23 de gener a les 19:00. Comptarem amb la presència de persones molt destacades de la història del cros i dels Lluïsos.

Gràcies a tothom que ha aportat fotografies, objectes i informació (que no han estat pocs). L’  Antonio Castilla n’ ha estat el principal responsable. Ha fet una feina increïble, entrevistant-se amb gent històrica del club i recopilant veritables joies, però ha tingut l’ ajuda de molta altra gent, sobretot den Juan Antonio Sabán, en Jordi Pelegrí i en Paco Martínez. Tots ells hi han dedicat moltes hores des de fa pràcticament un any.

No farem cap spoiler i haureu d’ esperar a veure-la en viu, però avancem que gràcies la feina i la col.laboració de tanta gent el que es veurà exposat sorprendrà i molt. Si us sentiu orgullosos de formar part de la família dels Lluïsos quan veieu la història que hi ha al darrera encara us en sentireu més.

9 de febrer 50è cros Ciutat de Mataró (campionat de Catalunya)

Com bé sabeu els que ja porteu temps al club (hem organitzat aquest campionat 4 vegades des de l’ any 2010) és espectacular i molt vistós, però hi ha molta feina al darrera.

Perquè l’ organització sigui un nou èxit és imprescindible la col.laboració de moltes persones, tan el mateix diumenge com el dia abans per muntar el circuit.

Així doncs, demanem novament la vostra ajuda. No cal que sigui tot el cap de setmana (si som molts la feina es pot repartir bé). Ni que sigui una estoneta anirà molt bé.

Qui s’ ofereixi a col.laborar agrairíem que li vagi dient ja a en Paco Martínez o ens ho digui enviant un mail a lluisosmataro@gmail.com s

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018