cros dels arenys (36)

10 equips al campionat de Catalunya de relleus de cros mixtes

Aquest diumenge s’ ha dut a terme a Caldes de Malavella una nova edició d’ aquest campionat, que es diferencia dels altres precisament en la seva condició de mixte (dos integrants femenines i dos masculins per relleu).

Els dos millors resultats han estat dues setenes posicions, tot i que més a prop del podi del que pot semblar per la posició.

L’ equip sub-12 “A” (Ariadna Martí, Laia Venteo, Fèlix Altafaj i Luca Itchart) ha estat un dels dos 7ens amb 7’23”, a 6 segons dels tercers, mentre que l’ equip “B”, format per Leyre Lozano, Naia Rubiales (a la 1ª foto), Víctor Ruiz i Pau Sánchez era 16è amb 7″49 i el “C” (Leyre Cortés, Joana Renart, Marc Jiménez i Daniel Molina) 31è amb 8’20”.

7é també el sub-10 “B” (Sara Lobato, Ariadna Sánchez, Izan Cortés i Lucas Lozano) amb 8’22” (a 8 segons de les places de podi), amb l’ “A”, integrat per Marta Batlle, Júlia Garcia, Ricard Martín (al que podeu veure a la foto de capçalera) i Martí López 14è amb 8’42” i el “C” (Marina Tavares, Paula Venteo, Álex de la Barrera i Unai Hernández) 24è amb 9’27”.

El nostre únic equip absolut arribava 8è amb 29’34”. Amb un equip format íntegrament per màster, amb el més jove a dies de fer 42 anys (Ana Esther Fidalgo, Esther Tomás, Abdelhamed El Harrak i Miguel Ángel Molina).

I entre els sub-14, 15è l’ equip “A” (Mar Espartero, Agnès Urgeles, Asier Hernández i Rubén Pereira) amb 18’55”, 21è el “B”, integrat per Alejandra Cunillera, Andrea Pérez, Eloi Anton i Sergi del Río (a la 2ª foto) amb 19’36” i 31è el “C” (Paula Lobato, Anna Roselló, David Álvarez i Àlex Marquet) amb 20’59”.

Els resultats, aquí.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018