final camp cat absolut clubs (36) horitzontal

Eva Sans 3ª a la primera cursa post-confinament amb lluïsencs

Aquest dissabte 11 de juliol s’ ha distputat al Serrahima la milla “La represa” en pista, primera amb participació lluïsenca després de l’ aturada pel confinament.

Ha estat una cursa adaptada al que ara en diuen “la nova normalitat”: màxim de 15 atletes corrent el mateix temps, però d’ un en un. Quan un atleta acabava la cursa un altre la començava. Tot això controlat amb xip, però tot i així els temps no seran vàlids oficialment perquè el reglament federatiu no ho contempla en curses que no siguin amb sortida única. Això passarà a totes si no ho canvien.

En qualsevol cas, avui els temps eren el de menys. El veritablement important és que, encara d’ una manera diferent a la que tothom voldria, ja s’ ha pogut tornar a competir.

8 dels nostres màsters hi han estat presents, encara que no hi havia classificacions per categories. 

L’ Eva Sans (a la foto de capçalera)  ha estat la 3ª de la general amb 6’14”, amb l’ Ana Esther Fidalgo 7ª amb 6’41”, l’ Ángela Pareja 11ª amb 7’20” i la Xantal Oller 12ª amb 7’23”.

Pel que fa  als homes, el primer dels nostres ha estat l’ Oriol Berengueras (42è amb 5’51”), seguit per en Juan Pedro Sanz (a la 1ª foto, 51è amb 6’03”), en Pepe Povedano (a la 2ª foto, 64è amb 6’20”) i en Cesc Moreno (69è amb 6’26”).

Felicitats especialment a en Pepe perquè és un dels moltíssims treballadors del sector sanitari que es va encomanar del COVID-19 i no ho va passar gens bé. Va ser dels primers en caure i va estar dies fotudillo. Però com a bon basc el paio aguanta el que faci falta i aquí el tornem a tenir.

Els resultats, aquí.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018