final camp cat absolut clubs (42) horitzontal

Controls en pista i curses de fons 8 i 9 de juny: Laura Pelegrí 1ª lluïsenca en baixar dels 18 minuts en 5000, 3 triomfs a la milla de Montcada i Vallmar

Gran Premio de Los Corrales de Buelna

La Laura Pelegrí té moltíssimes dificultats per trobar curses a un ritme que li vagi bé a Catalunya. Unes poques corren molt més i la gran majoria molt menys, però als ritmes que va ella es troba molt sola. Metòdica com és, s’ ha desplaçat fins a la localitat càntabra de Los Corrales de Buelna buscant un 5000 que li anés bé i vaja si ha encertat! De ple.

L’ any passat es va fer amb el rècord del club absolut amb un temps dolorós: 18’00″0. Avui ha fet miques aquell crono, deixant-lo en 17’44″93 en una prova de gran nivell, ja que ha entrat la 25ª i hi ha hagut 7 corredores per sota dels 16 minuts.

I això que no ha pogut completar l’ escalfament, perquè havia de prendre part de la segona sèrie i han avisat de que en farien una de sola amb massa poc temps d’ antel.lació. De fet, quan ja estava escalfant. Apart, tot i que en competició no ha notat res, fa uns dies que té molèsties a un peu i, un cop acabada la cursa, ara està amb un dolor tan fort que quasi no pot ni caminar. Esperem que no sigui res.

Moltíssimes felicitats. Els resultats, aquí. 

Milla urbana de Montcada i Reixac

6 atletes del club, amb victòria pels 3 que no acostumen a fallar: Joaquín Joyas en màster C amb 5’00” (4rt Francisco Molina 5’42”), Albert López en màster B amb 4’58” a la seva primera cursa després d’ un mes i mig lesionat (Jordi Martí 4rt 5’33”) i Mª Helena Gaeta també en màster B amb 6’28”.

En sèniors, 6è David Martín amb 5’45”.

A la 2ª foto, d’ esquerra a dreta, Jordi, Francisco i David.

Les classificacions, aquí.

Vallmar

Cursa de muntanya de 35 km. amb un desnivell acumulat de . Se n’ havien realitzat tres edicions del 2012 al 2014. Els anys parells era Mataró – Granollers i els imparells Granollers – Mataró. 

Aquest any hi han tornat amb sortida a Granollers i arribada a la platja de Mataró amb 860 metres de desnivell positiu i 1000 negatius.

No han penjat encara resultats (si ho fan estaran aquí), però podem dir que en David Galeote i en Toni Perona l’ han fet junts, acabant en un temps aproximat de 4h 15′.

A l’ última foto podeu veure a en Toni molt bern acompanyat en un entrenament recent.

 

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018