DINA4-MITJA-MATARO-BAJA horitzontal

Arriba una mitja marató de Mataró carregada de novetats

Queda poc per una nova edició de la mitja marató de Mataró, renovada de dalt a baix: nova data (passa del primer diumenge de desembre al dissabte 18 de maig a la tarda), nou circuit, nova empresa responsable de l’ organització (en la que el G.A. Lluïsos hi continua col.laborant), una cursa paral.lela de 10 km homologats…

Aquí podeu accedir a la web de la cursa.

Algunes cosetes a afegir:

– Un aclariment respecte a la cursa de 10 km: la distància total de la prova serà d’ uns 10’5, però estaran homologats els primers 10 km., de manera que s’ agafarà el temps total de cursa però també el pas pel km. 10. I com que el circuit estarà homologat (encara no ho està, però ho estarà) les marques seran vàlides tan per la mitja marató com pels 10 km. Però compte: s’ ha d’ acabar la cursa. Si hi ha algun atleta que s’ aturi al km. 10 no sortirà a les classificacions. Per tant, els que busquin marca en 10 km. que facin els últims 500 metres caminant si cal, però han d’ acabar.

– Recalcar que, tal i com s’ explica a la web de la cursa, dilluns 6 de maig a les 19:00 hi haurà un entrenament pel circuit. Gratuït però amb inscripció prèvia. A l’ enllaç que hem posat abans us podeu inscriure tan a una de les curses com a l’ entrenament. 

 

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018