1080x1080

Al G.A. Lluïsos Mataró ens unim al dia contra la LGTBIfòbia

El dissabte 19 de febrer es celebrarà el dia contra la LGTBIfòbia a l’esport, en commemoració de la data de naixement de Justin Fashanu, primer futbolista que va declarar la seva homosexualitat, i que va acabar suïcidant-se per la pressió rebuda.

Des del G.A. Lluïsos Mataró ens adherim al manifest impulsat per l’ Associació LGTBI+ i l’ Ajuntament de Mataró dins la campanya “Esport amb orgull”. El manifest és el següent:

Nosaltres, G.A. Lluïsos Mataró, com a club o associació que creiem en els valors d’inclusió, col·laboració, respecte i treball en equip que l’esport fomenta, lluitarem fermament contra la discriminació per orientació sexual i identitat de gènere i no tolerarem en els nostres espais de pràctica esportiva qualsevol actitud lgtbifòbica, ni física ni verbal, i censurarem qualsevol gest o declaració de qualsevol persona que pertanyi al club, tant esportistes com entrenadors i personal tècnic.

Així mateix, animem els nostres aficionats i aficionades a que segueixin el nostre exemple i visquin l’esport des d’una actitud respectuosa, eliminant i censurant els comentaris sexistes i homofòbics dels nostres pavellons.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018