1080x1080

Al G.A. Lluïsos Mataró ens unim al dia contra la LGTBIfòbia

El dissabte 19 de febrer es celebrarà el dia contra la LGTBIfòbia a l’esport, en commemoració de la data de naixement de Justin Fashanu, primer futbolista que va declarar la seva homosexualitat, i que va acabar suïcidant-se per la pressió rebuda.

Des del G.A. Lluïsos Mataró ens adherim al manifest impulsat per l’ Associació LGTBI+ i l’ Ajuntament de Mataró dins la campanya “Esport amb orgull”. El manifest és el següent:

Nosaltres, G.A. Lluïsos Mataró, com a club o associació que creiem en els valors d’inclusió, col·laboració, respecte i treball en equip que l’esport fomenta, lluitarem fermament contra la discriminació per orientació sexual i identitat de gènere i no tolerarem en els nostres espais de pràctica esportiva qualsevol actitud lgtbifòbica, ni física ni verbal, i censurarem qualsevol gest o declaració de qualsevol persona que pertanyi al club, tant esportistes com entrenadors i personal tècnic.

Així mateix, animem els nostres aficionats i aficionades a que segueixin el nostre exemple i visquin l’esport des d’una actitud respectuosa, eliminant i censurant els comentaris sexistes i homofòbics dels nostres pavellons.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018