the tyets

Un dels membres de la banda de música que més ho està petant a Catalunya és ex-atleta dels Lluïsos

La banda musical de moda actualment a Catalunya és, sense cap dubte, “The tyets”, formada pels mataronins Oriol de Ramon i Xavier Coca.

La seva música es basa en el reggaeton i el trap, amb el fet diferencial de que les lletres són bàsicament humorístiques enlloc de tractar sobre el sexe, les drogues o l’ alcohol tal i com és més habitual en aquests estils. I fusiona aquests gèneres amb altres.

El seu últim àlbum, anomenat “Èpic solete”, té fins a 6 cançons que sobrepassen el milió de reproduccions a Spotify i el vídeclip de la cançó del moment (Coti x coti) té més de 846.000 visualitzacions a Youtube. El podeu veure aquí.

Coti x Coti, per exemple, introdueix la sardana a la tornada de la cançó. I ha arribat tan lluny que ha despertat l’ interès per la típica dansa catalana entre molts joves. A més, van interpretar aquesta cançó diumenge passat ni més ni menys que al descans del partit de futbol entre el Barça i l’ Atlético de Madrid, amb més de 80.000 persones al camp. I, fins i tot, han utilitzat la seva cançó per fer una paròdia al Polònia. La podeu veure aquí.

Doncs l’ Oriol de Ramon fou atleta dels Lluïsos dues temporades, la 2009/2010 i la 2010/2011. Les dues com a sub-14. El podeu veure a l’ esquerra a les dues primeres fotos i a les dues últimes competint,

Es va vestir 22 vegades la samarreta del club en competició, participant en 8 crossos i obtenint com a millors marques personals en pista 12″6 en 80, 24″2 en 150, 2’18″4 en 600, 3’78 en llargada, 4’68 en pes i 10’41 en disc.

L’ Oriol s’ afegeix a la llista de famosos que han militat als Lluïsos: Bad Gyal (temporada 2010/2011, va coincidir amb l’ Oriol essent ella sub-16 de primer any i ell sub-14 de segon), l’ actor Jordi Bosch (a la dècada dels 70) i la pionera del l’ alpinisme espanyol Mercè Macià (també als 70). Així de memòria. No voldríem oblidar-nos de ningú.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018