the tyets

Un dels membres de la banda de música que més ho està petant a Catalunya és ex-atleta dels Lluïsos

La banda musical de moda actualment a Catalunya és, sense cap dubte, “The tyets”, formada pels mataronins Oriol de Ramon i Xavier Coca.

La seva música es basa en el reggaeton i el trap, amb el fet diferencial de que les lletres són bàsicament humorístiques enlloc de tractar sobre el sexe, les drogues o l’ alcohol tal i com és més habitual en aquests estils. I fusiona aquests gèneres amb altres.

El seu últim àlbum, anomenat “Èpic solete”, té fins a 6 cançons que sobrepassen el milió de reproduccions a Spotify i el vídeclip de la cançó del moment (Coti x coti) té més de 846.000 visualitzacions a Youtube. El podeu veure aquí.

Coti x Coti, per exemple, introdueix la sardana a la tornada de la cançó. I ha arribat tan lluny que ha despertat l’ interès per la típica dansa catalana entre molts joves. A més, van interpretar aquesta cançó diumenge passat ni més ni menys que al descans del partit de futbol entre el Barça i l’ Atlético de Madrid, amb més de 80.000 persones al camp. I, fins i tot, han utilitzat la seva cançó per fer una paròdia al Polònia. La podeu veure aquí.

Doncs l’ Oriol de Ramon fou atleta dels Lluïsos dues temporades, la 2009/2010 i la 2010/2011. Les dues com a sub-14. El podeu veure a l’ esquerra a les dues primeres fotos i a les dues últimes competint,

Es va vestir 22 vegades la samarreta del club en competició, participant en 8 crossos i obtenint com a millors marques personals en pista 12″6 en 80, 24″2 en 150, 2’18″4 en 600, 3’78 en llargada, 4’68 en pes i 10’41 en disc.

L’ Oriol s’ afegeix a la llista de famosos que han militat als Lluïsos: Bad Gyal (temporada 2010/2011, va coincidir amb l’ Oriol essent ella sub-16 de primer any i ell sub-14 de segon), l’ actor Jordi Bosch (a la dècada dels 70) i la pionera del l’ alpinisme espanyol Mercè Macià (també als 70). Així de memòria. No voldríem oblidar-nos de ningú.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018