IMG-20220319-WA0022

Resum del 2022

Acaba un any amb que, com sempre, hi hagut de tot, però principalment coses positives:

Massa esportiva

Un total de 251 atletes han participat a 257 competicions diferents, sumant 1.568 actuacions femenines i 2.062 masculines per un total de 3.630.

Són xifres importants i creiem que molt pocs clubs de Catalunya deuen tenir un 43% de la seva participació total de dones.

La samarreta dels Lluïsos s’ ha vist a 8 països. Apart d’ a Espanya i a Andorra, als Estats Units, Grècia, Irlanda, Regne Unit, França i Itàlia.

A nivell esportiu

A nivell internacional destaquen les medalles de bronze d’ Ana Esther Fidalgo al campionat d’ Europa de 10 km F50 per equips (9ª individual, a la 1ª foto aquell dia) i de Judith Artigas també al d’ Europa per equips F40 de trail (10ª individual). En Prudencio Pérez (també a la 1ª foto) i l’ Alfred Redrado han estat 4rts a l’ europeu de 10 km M75 i al mundial de muntanya M55 respectivament.

Tot i que fa anys que no milita als Lluïsos no volem obviar la gran temporada de la millor atleta que ha sortit de la nostra escola. La Raquel González (a la 2ª foto) ha dut a terme un any per emmarcar, destacant el sots-campionat d’ Europa i el 5è lloc al mundial en 35 km marxa.

S’ han obtingut 8 medalles en campionats d’ Espanya, repartides en 2 ors (ambdós per a la Raquel Campos, a la 3ª foto), 3 plates i 3 bronzes i 69 als de Catalunya (25-16-28).

S’ han millorat 143 rècords del club i se n’ han igualat 2. I un detall que ens sembla molt important: se n’ han fet a absolutament totes les categories de sub-10 cap amunt, cosa que creiem que no havia passat mai.

Qui més rècords ha obtingut han estat Iván Molina amb 23, seguit d’ Emma Olasz amb 17, Raquel Campos 12, Roc Martínez (a la 4ª foto) 9 , Itziar Martínez (a la 5ª foto) i Abdelhamed El Harrak 6 i Alfred Redrado 5.

Col.laboracions

S’ ha iniciat el conveni de col.laboració amb el C.A. Canovelles, fent que alguns dels nostres atletes hagin competit amb ells a campionats d’ Espanya per equips.

També s’ ha continuat amb el conveni amb el club FEM d’ atletes amb discapacitat, del qual n’ estem especialment orgullosos.

Activitat social

S’ ha potenciat molt aquest apartat amb la tornada de la botifarrada després de més d’ una dècada (i amb molt alta participació), l’ estada de cap de setmana de l’ escola a Canyamars i les dues masterclass dutes a terme per primeres figures espanyoles (la de marxa a càrrec de Jesús Ángel García Bragado i la de pes a càrrec de José Antonio Pinedo).

Apartat directiu

La junta directiva encapçalada per en José Ríos segueix una legislatura més després de no presentar-se cap altra candidatura a les eleccions.

La Betània Duarte ha entrat a la junta directiva de la Federació Catalana d’ Atletisme sent, a més, la màxima responsable de l’ atletisme màster.

La Laura Pelegrí ha entrat a la comissió de cros de la Federació i en Jordi Pelegrí a la de promoció.

Aspectes negatius

Les notícies més dures de l’ any han estat les morts d’ en Jaume Itchart i en Rafa Fernández.

Lesions de llarga durada, que han fet que atletes com en Joaquín Joyas (a l’ última foto) o en Xavi Palau hagin patit un any en blanc.

La marxa d’ atletes joves, petita en número però que fa que l’ equip absolut no pugui acabar d’ arrencar. Aquest any hem estat 8ens al grup “D” al campionat de Catalunya de clubs, lluny de les dues primeres places d’ ascens.

Es va millorant l’ equip absolut en molts aspectes, sobretot cobrint bé proves en les que fallàvem molt, però per mirar cap amunt hem de poder mantenir el potencial que ens ve des de sota.

Xarxes

Acabem l’ any amb 49.307 visites a la web. Portem 4 anys amb xifres molt estables (sempre entre 48.740 i 50.821), si bé entre els anys 2016 i 2018 havíem arribat als màxims històrics amb 54.000 visites i escaig cada any.

Tenim actius Facebook i Instagram. Si no hi sou hi voleu fer sol.licitud per formar-ne part ja ho sabeu.

Aquest és un resum del 2022. Pel 2023 esperem més i millor. Salut i molt bon any a tothom.

 

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018