junta inauguracio 50 aniversari cros

Queda renovada la junta directiva

Fa unes setmanes es van convocar eleccions a la junta directiva del G.A. Lluïsos Mataró.

Aquest dissabte 4 de desembre a les 10:00 acabava el termini de presentació de candidatures i només se n’ ha presentat una, quedant doncs automàticament proclamada guanyadora i, per tant, els seus integrants seran els que dirigiran el club els propers quatre anys.

Aquesta nova junta serà la mateixa que a l’ anterior legislatura, però amb dos canvis: entra en Juanjo Lozano (a la 1ª foto) i no continua en Jacinto Rodríguez.

Així doncs,  en José Ríos continua com a president, el vicepresident és en Paco Martínez, el tresorer en Juan Antonio Sabán, el secretari en Juanjo Lozano i,  com a vocals, Jordi Pelegrí, Betània Duarte, Albert Artigas (al davant a la 2ª foto) i Jordi Martí. 

A la foto de capçalera podeu veure-hi a 6 dels 8 membres de la junta. D’ esquerra a dreta, Jordi Pelegrí, Antonio Castilla (fa uns anys que no és de junta però hi segueix col.laborant molt), Paco Martínez, Betània Duarte, José Ríos, Juan Antonio Sabán, Jordi Martí i un Jacinto Rodríguez a qui li agraïm molt els 21 anys de feina.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018