voluntaris

Obrim llista de voluntaris per a l’ organització del 52è cros de Mataró (campionat de Catalunya)

Com ja deveu saber el proper 15 de gener organitzarem el 52è cros Ciutat de Mataró, que serà també el 104è campionat de Catalunya individual de cros per a totes les categories entre sènior i sub-10.

Serà la sisena vegada que organitzem aquest campionat, totes elles del 2010 fins avui. Apart, des del 2010 també hem organitzat 3 campionats de Catalunya de relleus mixtes de cros. És a dir, de les últimes 13 edicions del nostre cros en 9 haurem albergat un campionat català.

Aquest campìonat implica una molt alta participació. Previsiblement més de 2.000 atletes, als que hem d’ afegir entrenadors, familiars i espectadors. 

Això fa que la feina encara sigui més complicada i calgui més gent.

Així doncs, encara que faltin dos mesos demanem ja la vosta ajuda per tal de col.laborar. El dia de la competició (diumenge) és quan més personal necessitem, però també divendres i dissabte amb el muntatge del circuit.

Us agraïrem si us apunteu el més aviat possible per poder anar col.locant a la gent a cada grup de treball. Ho podeu fer dient-li a en Paco Martínez o a l’ Ismael Martínez. A en Paco el podeu trobar via telefònica al nou número del club, el 611 758 808.

Com sempre, mil gràcies,

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018