2a jornada camp cat clubs (2)

Noves mesures per a l’ accés a l’ Estadi

Des de dilluns 14 de setembre hi ha algunes variacions pel que fa a l’ accés a les pistes, que passa a ser una mica més flexible en quant a horaris.

– Es podrà entrenar a la pista en horaris diferents als establerts, però sempre amb cita prèvia.

– El club ha de passar les sol.licituds a l’ Ajuntament, indicant nom i cognoms de cada atleta, l’ entrenador responsable si en té i l’ horari que demana.

– Els entrenaments són a porta tancada. Els conserges deixaran passar únicament als atletes que tinguin al llistat.

– Els atletes que no estiguin a cap nucli d’ entrenament hauran de tenir una autorització del club, que s’ haurà d’ enviar a l’ Ajuntament.

– S’ ha de registar l’ entrada i sortida de cada atleta.

– S’ ha de seguir el protocol COVID-19 establert per l’ Ajuntament en tot moment.

– S’ ha d’ omplir el full de responsabilitat del COVID-19 per accedir a l’ Estadi.

– Els atletes que pertanyin a un grup d’ entrenament hauran de comunicar setmanalment al seu entrenador els dies en que ha entrenat per a dur a terme un control assistencial que hem de portar.

– Els atletes autoritzats pel club que no tinguin entrenador hauran d’ informar setmanalment a secretaria dels dies en que ha entrenat per al control citat al paràgraf anterior.

– Horaris d’ entrenament (escola apart) en els que no cal el permís especial: de dilluns a dijous de 19:30 a 22:00, divendres de 18:00 a 22:00 i dissabtes de 11:00 a 14:00. Dissabte tindran prioritat els llançadors de martell si hi ha peticions.

Els atletes interessats en demanar horaris d’ entrenament especials demanem que ho facin saber el més ràpid possible per poder enviar la informació a l’ Ajuntament i que ens puguin autoritzar quan més aviat millor. S’ ha d’ informar a en Juanjo Lozano via whatsapp o a en Paco Martínez al mail galluisos.paco@gmail.com

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018