zzz. 20.21. CA CANOVELLES 028

Nou conveni de col.laboració amb el C.A. Canovelles de cara al 2022

És una gran satisfacció informar-vos de que l’ 1 de gener entrarà en vigor un nou conveni de col.laboració entre el C.A. Canovelles i el G.A. Lluïsos Mataró en el que ambdós clubs en sortirem beneficiats.

El punt més destacat d’ aquest conveni és el de club principal-club filial de manera recíproca.

Nosaltres serem filials seus a les categories que van de sub-16 fins a sub-23. Això implica que els nostres atletes poden ser convocats amb ells a qualsevol campionat d’ Espanya per equips, i hi van sovint. Amb l’ excepció de si nosaltres també presentem equip, és clar.  Amb aquest conveni de ben segur que uns quants dels nostres atletes tindran oportunitats de viatjar i competir al més alt nivell.

Sense anar més lluny, al campionat d’ Espanya de cros per clubs de diumenge passat van presentar a tres equips d’ aquestes categories, essent 5enes les sub-16 femenines, 11ens els seus companys masculins i 17enes les sub-18 femenines. 

Per cert, en aquest campionat ja es va poder veure la bona sintonia entre ambdós clubs, ja que els nostres sub-16 van compartir autocar amb ells i el C.A. Mollet.

En màsters passarà exactament a la inversa: el Canovelles serà filial nostre, de manera que poden ser un plus per intentar participar a campionats d’ Espanya en pista.

La durada del conveni és d’ un any renovable tantes vegades com vulguem.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018