zzz. 20.21. CA CANOVELLES 028

Nou conveni de col.laboració amb el C.A. Canovelles de cara al 2022

És una gran satisfacció informar-vos de que l’ 1 de gener entrarà en vigor un nou conveni de col.laboració entre el C.A. Canovelles i el G.A. Lluïsos Mataró en el que ambdós clubs en sortirem beneficiats.

El punt més destacat d’ aquest conveni és el de club principal-club filial de manera recíproca.

Nosaltres serem filials seus a les categories que van de sub-16 fins a sub-23. Això implica que els nostres atletes poden ser convocats amb ells a qualsevol campionat d’ Espanya per equips, i hi van sovint. Amb l’ excepció de si nosaltres també presentem equip, és clar.  Amb aquest conveni de ben segur que uns quants dels nostres atletes tindran oportunitats de viatjar i competir al més alt nivell.

Sense anar més lluny, al campionat d’ Espanya de cros per clubs de diumenge passat van presentar a tres equips d’ aquestes categories, essent 5enes les sub-16 femenines, 11ens els seus companys masculins i 17enes les sub-18 femenines. 

Per cert, en aquest campionat ja es va poder veure la bona sintonia entre ambdós clubs, ja que els nostres sub-16 van compartir autocar amb ells i el C.A. Mollet.

En màsters passarà exactament a la inversa: el Canovelles serà filial nostre, de manera que poden ser un plus per intentar participar a campionats d’ Espanya en pista.

La durada del conveni és d’ un any renovable tantes vegades com vulguem.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018