cros malgrat 2018 retallat

12 lluïsencs al cros de Malgrat

Dissabte 8 de desembre s’ ha dut a terme a Malgrat el 4rt cros del circuit maresmenc, amb una participació molt més reduïda d’ atletes dels Lluïsos que els bastants més de 100 per cros que han participat fins ara. Concretament, 12 de sub-18 en amunt. N’ hi ha hagut alguns més de categories de promoció, però aprofitem l’ avinentesa per recordar que, per desig exprés dels entrenadors, no s’ informarà a través de la web de cap competició en la que prenguin part atletes de la nostra escola que no estigui al calendari marcat pel cos tècnic, com era el cas d’ avui (l’ explicació sencera dels motius, aquí).

En màster femení carreron d’ una Judith Artigas que es sent com a peix a l’ aigua com més dur és el recorregut. I avui era el més dur de tot el circuit comarcal. Resultat, 7è lloc i acabant contentíssima. La foto, per increïble que sembli, és a falta de 200 metres i sortint d’ una corba de 180 graus en baixada. Felicitat en estat pur. La dita ho deixa clar: la cabra tira al monte.

1 minut i poc més tard, amb una separació de 19 segons entre les tres, arribaven 9ª Miriam Berrocal, 10ª Piluka Álvarez (les dues màster) i 12ª open una Elisabet Cortés que dilluns fa 35 anys i, per tant, passarà també a ser màster.

En quan als homes, cursa absoluta extraordinària tan en quantitat (119 arribats) com en qualitat. Aquesta és la senzilla explicació de que atletes que estan bastant fins hagin quedat en posicions més discretes que habitualment tot i dur a terme curses molt bones. Així, en màster l’ Albert Roselló ha entrat 16è, en Ricard Pérez 29è, en Josep Oriol Bruguera 31è, en Sergi Riera 33è, l’ Abraham Sánchez 34è, en Juan José Ruiz 38è i en José Luis Martín 55è, mentre que en David Martín era 32è open (categoria que engloba sènior, sub-23, sub-20 i sub-18).

Els resultats, aquí.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018