Cto Cataluña Master AL

Necessitem urgentment voluntaris per diumenge

Aquest diumenge 27 de juny organitzem el campionat de Catalunya màster per clubs en pista a Mataró. 

A tal efecte, necessitem voluntaris per a la competició.

Sentim avisar amb tan poc marge i som coneixedors de la dificultat tractant-se d’ un pont, però expliquem com ha anat:

Per a una competició d’ aquestes característiques, els clubs interessats en organitzar ho sol.liciten a la Federació. Si hi ha diversos clubs interessats es fa un sorteig entre ells, si n’ hi ha un se li adjudica directament i si no n’ hi ha cap es fa un sorteig i a qui li toca li toca.

Doncs no ha sortit cap voluntari i ens ha tocat. La loteria de Nadal no, però això sí. La Federació ens ho va comunicar divendres al migdia, de manera que fins dilluns no vam poder demanar les pistes a l’ Institut d’ Esports. 

Inicialment ens la van denegar per avisar amb tan poc marge, però aquest dimarts ens han dit que sí ens obren les pistes. 

Aquesta és l’ explicació.

Seria bo que, a ser possible, els voluntaris fossin membres del club que no competexin, ja que el nostre objectiu és acabar el millor classificats possible i seria ideal que els convocats només estiguessin per competir.

Agraïm sempre la vostra ajuda i aquesta vegada la necessitem molt. Els que vulguin col.laborar, si us plau, comuniqueu-li el més aviat possible a la Betània Duarte, a en Juanjo Lozano, a en Jordi Pelegrí o a en Paco Martínez.

Gràcies per endavant.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018