mitja marato relleus (35)

Lluïsencs a la sant Mateu XTrail i a la pista, fons en ruta i muntanya del 24/25 d’ abril

Sant Mateu XTrail

Diumenge 18 es dugué a terme la Sant Mateu XTrail, amb sortida i arribada a Premià de Dalt i tres distàncies a disputar.

A la intermitja (15 km. amb un desnivell positiu de 900 metres) hi vam tenir a l’ Oleguer Urgelés (a la 1ª foto), que tot i tenir només 16 anys es va classificar 11è de la general amb un crono de 1h 30’29”.

Les classificacions, aquí.

Tast de la mitja

Nou circuit (suposem que degut al COVID). Enlloc de ser la tornada de la mitja de Granollers (La Garriga – Granollers) la cursa s’ ha dut a terme en un circuit amb sortida i arribada a Granollers.

Paradoxalment, això fa que les marques siguin vàlides de cara als rankings ja que, si bé anteriorment la distància de 10 km. estava certificada, no s`acomplien les altres dues condicions, ja que hi havia excessiu desnivell negatiu i una distància de més del 50% del total entre la sortida i l’ arribada en línia recta.

Els nostres participants han tingut un gran resultat: Toni Antúnez (a la 2ª foto) 33’58”, Ferran Rey (a la foto de capçalera) 35’17” i Jordi Perulero 40’27”. Llàstima que l’ Alfred Redrado s ha hagut de retirar, tot i que ha estat intel.ligent i ho ha fet només sentir una punxada a l’ isquio.

En Toni es situa 4rt al ranking del club M40 de sempre, per darrera dels 33’23” de l’ Abdelhamed El Harrak al 2018, 33’34” de l’ Albert López al 2017 i 33’42” d’ en Manuel Vázquez al 2011 i la marca d’ en Ferran només es veu superada a l’ M50 pel seu propi rècord (34’28”  al 2019) i els 34’46” d’ en Joaquín Joyas al 2011.

Estem a l’ espera de la resposta de la Federació (o de que Championchip publiqui els temps oficials, que seria el més lògic i resoldria el problema). Perquè, a més, si no publiquen resultats oficials i la Federació segueix la normativa les marques que s’ han fet no tindran validesa (i, per tant, no valdran com a mínimes) tot i estar fetes en un circuit homologat.

Els resultats, aquí.

Control en pista a Olot

Disputat també dissabte, en Pol Romano (a la 3ª foto) ha participat en 100 i llargada, acreditant respectivament 12″38 (vent +0’4 m/s) i 4’83 (0’0).

Les classificacions, aquí.

Trail Costa Brava

Ja diumenge, dels nostres atletes hi han participat la Judith Artigas i en Toni Perona (a l’ última foto) a la cursa llarga de les dues que hi havia, l’ anomenada Trail (23 km. amb 700 metres de desnivell positiu). 

Amb sortida i arribada a Palamós, no és de les proves d’ aquest estil més dures a nivell de metres d’ altitud però té baixades molt tècniques i molts trams de roca. A més,  una altíssima humitat l’ ha endurit encara més.

Els nostres dos atletes han dut a terme tota la prova junts, finalitzant en un temps de 3h 05’40”.

Les classificacions, aquí.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018