2a jornada camp cat clubs (8) horitzontal

Lesió i adéu a la temporada d’ en Biel Mayans al campionat de Catalunya

Mal final de temporada pel que ha estat la sorpresa de l’ any al club, en Biel Mayans, el que hauria estat sense dubte el millor atleta dels Lluïsos de la temporada si no fós perquè en Joaquín Joyas va fer un rècord del món i una pila d’ Espanya i de Catalunya.

1ª semifinal dels 200 metres del campionat de Catalunya absolut en pista. Carrer 4. En Biel buscant el passi a la final (2 primers més 2 millors temps dels atletes catalans, els que corrien fora de concurs no podien classificar-se) i trencar la barrera dels 22 segons per primera vegada (té el rècord del club en 22″04). 

Tot anava bé fins que a falta de 50 metres s’ ha trencat un isquiotibial. I tot i així ha acabat en 22″27 (vent +1’3) i ha quedat a una sola centèssima de passar a una final que, evidentment, no hauria pogut córrer. 22″27 amb 50 metres amb un trencament a l’ isquio!!! Evidentment, avui baixava de 22 segons. Llàstima.

Ara a recuperar-se i la propera temporada més i millor. Recordem que tot just té 22 anys i que ha tornat aquesta temporada després de 4 anys fora de l’ atletisme.

Els resultats, aquí.

 

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018