joanarenart_nairadonoso_nataliacalvache_itziarmartinez

Les nostres sub-14 participaran al campionat d’ Espanya per clubs

El proper cap de setmana es disputarà a la localitat alacantina de Torrevieja el campionat d’ Espanya per clubs sub-14 i estem molt contents de que allà hi tindrem a l’ equip femení.

La competició es durà a terme dissabte a la tarda i diumenge al matí.

30 són els equips que hi participaran, essent el G.A. Lluïsos Mataró i l’ A.A. Catalunya en noies i el C.A. Sant Celoni en nois els únics representants catalans.

Serà tot just la tercera participació de la nostra història en un campionat d’ Espanya per clubs en pista. Les dues actuacions anteriors van ser de les júniors femenines (actuals sub-20), amb aquella gran generació d’ atletes nascudes entre els anys 1976 i 1979 que a dia d’ avui encara estan adalt de tot dels nostres rankings de tots els temps. Fou els anys 1995 i 1996 en uns equips en que hi havia tres membres actuals del club com són la Betània Duarte, la Verónica Fernández i la Piluka Álvarez.

Aleshores el sistema era diferent. No era una final directa com ara sinó unes semifinals en les quals únicament passaven a la final els 8 clubs amb millor puntuació. Les nostres van ser terceres del grup de Catalunya, Aragó, País Basc i Navarra al 1995 i sisenes al 1996, insufucients per passar a la final, si bé al 1995 van fer la 9ª millor puntuació de tots els grups per taula i, per tant, van quedar-ne a les portes (se’n classificaven 8).

Noies, disfruteu molt de l’ experiència. I també les famílies que les acompanyareu.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018