IMG-20190616-WA0018

La quota de soci queda congelada provisionalment

Fa temps que la quota de soci es manté en el mateix preu. Això, juntament amb que enguany els ingressos han baixat considerablement degut al COVID, fa necessari que hi hagi un augment. Aclarir que ténen la consideració de socis aquells que per edat han finalitzat la seva etapa a l’ escola del club, ja que aquesta funciona de manera diferent.

A tal efecte, estava previst que al 2021 s’ apugés a 60 euros semestrals.

Seguirà sent una activitat extraordinàriament econòmica (no n’ hi deu haver gaires a 10 euros mensuals amb dret a entrenador).

Tot i això, degut a que la situació econòmica de molta gent s’ ha vist afectada precisament pel COVID, la junta pensa que el club ha de fer un esforç i ha pres la decisió de posposar aquest augment, de manera que al primer semestre del 2021 la quota es mantindrà en 40 euros i de cara al segon semestre sí s’ apujarà a 60.

Això pel que fa a la quota de soci. Com sempre, apart hi ha la fitxa federativa qui se la vulgui treure. Aquí en podeu veure els preus i la normativa. Important: tal i com posa a l’ enllaç, el termini de renovació de llicències finalitza el 10 de desembre. Qui renovi més tard es trobarà amb un recàrrec.

També com sempre, recordar que els atletes amb fitxa federativa no hauran de pagar la quota d’ accés a l’ Estadi perquè el club paga un cànon per a que això sigui així, però els atletes sense llicència que vulguin entrar sí l’ hauran d’ abonar a l’ Institut d’ Esports. Òbviament, també els atletes que tinguin llicència amb altres clubs.

Pel 2021 aquesta quota d’ accés a les pistes per a no federats està fixada en 75’22 euros.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018