camp esp PC retallat horitzontal

Joaquín Joyas campió d’ Espanya en milla

Diverses curses en asfalt i muntanya el cap de setmana del 13 i 14 d’ abril:

Campionat d’ Espanya de milla en ruta

Dissabte s’ ha dut a terme a la localitat valenciana de Sagunt el campionat d’ Espanya de milla en ruta, amb la presència de dos atletes del club.

En Joaquín Joyas (a la 1ª foto) partia com a clar favorit en 1500. Ningú li fa ombra a Espanya a la categoria M60 i, com era d’ esperar, ha estat netament superior als seus rivals, imposant-se amb 5’13”, 12 segons menys que el sots-campió.

Fa miques també el rècord dels campionats, que estava en 5’26”. Això d’ aquest senyor no té nom. És el 19è títol de campió d’ Espanya de la seva carrera.

L’ Eva Sans arribava conscient de que no està en el seu millor moment de forma en migfons després de centrar-se en el triple salt, però això no ha estat obstacle perquè participés d’ una manera me´s que digna, quedant 5ª F40 amb 6’05”.

Els resultats, aquí.

Caminada de les Carenes

Prova no competitiva que es podia fer corrent o caminant sobre diferents distàncies.

A la de 50 km, entre Pont de Suert i Tremp, en Joan Martí Ramoneda (a la 2ª foto) s’ ha classificat 19è de la general amb 8h 39′.

Cursa nocturna de l’ Hospitalet

També dissabte sobre 10 i 5 km. de distància amb circuits homologats, en Miguel Gámez ha entrat en 26’17” – 24’50” reals.

Els resultats, aquí.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018