IMG_20170706_122851

Informació i inscripcions 6è campus d’ estiu

S’ obre el període d’inscripció pel sisè Campus d’Atletisme, que es durà a terme aquest estiu durant el mes de juliol per tal que es pugui seguir practicant i perfeccionant l’atletisme.

El Campus anirà dirigit a nens i nenes de les categories Pre-Benjamí a Juvenil amb horari exclusivament de matins.

El campus constarà de dos tipus d’activitats:

 Entrenaments d’atletisme: seran les més importants del campus i significaran la major part del temps. Es practicaran i es perfeccionaran totes les modalitats del nostre esport.

– Activitats lúdic/esportives: per completar la pràctica esportiva els assistents a aquest campus podran gaudir d’altres activitats com:

          – Activitats aquàtiques (piscina, xeringades, gimcanes d’aigua)

          – Sortides fora de l’Estadi

          – Gimcanes

          – Jocs recreatius i esportius

          – Olimpíades

          – I altres sorpreses més!

El preu del Campus serà de 180 euros per tot el Campus i de 68 euros per setmana (en el cas que es vulguin fer unes setmanes en concret). El segon germà tindrà un descompte de 25 euros en el cas que es faci tot el campus sencer. 

Quan ho farem?

   – De l’1 de juliol al 19 de juliol de 2019 (s’està valorant la possibilitat de fer els dies 22, 23 i 24 de juliol segons disponibilitat de l’Estadi i interès vostre. En el cas d’allargar aquests tres dies us faríem arribar la informació addicional). 

  – De 9.00 a 13.00 hores a l’Estadi Municipal d’Atletisme

IMPORTANT: 

  • Des d’avui mateix podeu fer la vostra pre-inscripció, contestant aquest e-mail amb el nom del nen/a, any de naixement i setmanes que assistiria al Campus. Us contestarem l’e-mail confirmant-vos la plaça. Us informem que les places són limitades i que, en el cas d’arribar al nombre màxim d’inscrits, se seguirà l’ordre d’inscripció.
  • A partir del dia 24 d’abril i fins el dia 15 de maig podreu passar per secretaria de 18:15h a 19:45h per recollir la informació i documentació necessària per poder formalitzar la inscripció. 

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018