20210709_212008

Important presència dels Lluïsos entre els premiats a la Nit de l’ Esport

Divendres 9 de juliol s’ ha celebrat una Nit de l’ Esport diferent. Enlloc de premiar als millors esportistes de la ciutat l’ any anterior (hi va haver poca competició per culpa de la pandèmia) hi ha hagut reconeixements a directius, entrenadors i àrbitres per la seva trajectòria.

Tres dels premiats ho han estat per la seva feina feta als Lluïsos.

En Jordi Pelegrí (a la foto de capçalera) per la seva tasca de més de 20 anys com a directiu i no gaires menys com a entrenador i jutge, havent arribar a ser escollit jutge català de l’ any al 2016.

L’ Antoni Cruañas (a la 1ª foto) pels aproximadament 35 anys com a entrenador del club, des de principis dels anys 60 fins al 1998. Entrenava a atletes de totes les edats i totes les especialitats, havent arribar a ajuntant-ne a prop d’ un centenar al mateix temps.

I l’ Anastasi Codosal (a la 2ª foto, conegut per a tothom com “Jato”, el segon cognom) per haver descobert l’ actual circuit de cros (únic circuit permanent a Catalunya) i treballar-hi centenars d’ hores durant anys.

A banda, hi ha hagut dos reconeixements més de dos ex-lluïsencs, si bé per mèrits alients al club.

La Mercè Macià per la seva trajectòria en esports de muntanya. Fou atleta dels Lluïsos a principis dels anys 70.

La Mercè Boixet per la seva trajectòria atlètica, si bé la major part d’ ella fou com atleta del Laietània. Milità als Lluïsos a finals dels anys 60.

 Aquí l’ enllaç a la notícia de Mataró Audiovisual.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018