final camp cat absolut clubs (36) horitzontal

Eva Sans sots-campiona de Catalunya de milla en ruta i 4 podis a altres curses

Milla de Sidamon (campionat de Catalunya màster)

Dissabte 31 d’ agost s’ ha celebrat la milla urbana a la localitat lleidatana de Sidamon, que era al mateix temps campionat de Catalunya màster.

L’ Eva Sans (a la 1ª foto) s’ ha proclamat sots-campiona de Catalunya F40 corrent a casa amb temps de 6’37”, fluix pel que és habitual en ella però normal donat que ha parat totalment per vacances.

També ha corregut a la prova no federada el seu marit, l’ Oriol Berengueres, que ha arribat 9è amb 6’01”.

Podeu veure aquí els resultats de la cursa de l’ Eva (sèniors i màsters conjuntament) i aquí la de l’ Oriol aquí.

Cursa Maresme 5 km Calella

Cursa de 5 km. totalment plans no homologats pel passeig marítim calellenc en la que l’ Aleix Aznar jr. ha estat 3er de la general amb 16’46” tan oficials com reals.

Les classificacions, aquí.

Cursa a Sant Ramon

Competició celebrada a Sant Boi també dissabte amb dues proves: 5’5 km i una vertical race de 2 km (les vertical race són curses curtes però amb un desnivell positiu important. És a dir, amb molta pujada).

L’ Albert López (a la 2ª foto) i la Mª Helena Gaeta han participat a la vertical race, en la que cada corredor sortia sol, amb una diferència de 10 segons entre cadascun. Estil contrarrelotges ciclistes.

L’ Albert s’ ha imposat a la general amb 11’38” (15 segons menys que el segon) i la Mª Helena ha estat 2ª també de la general amb 17’33” (a 43″ de la guanyadora).

Els resultats, aquí.

Cursa de festa major de Santa Perpètua de la Mogoda

Encara dissabte, 5 km. amb circuit no homologat en els que en Miguel Ángel Gámez (a la 3ª foto) ha entrat en 24’30” oficials – 24’20” reals.

Els resultats, aquí.

Cursa de la Cordera

5 km. no homologats a la localitat lleidatana d’ Albesa en la que l’ Eva Sans i l’ Oriol Berengueres han doblat després de córrer hores abans.

L’ Eva ha estat 3ª de la general amb polèmica. El resultat oficial diu que ha fet 25’16”, però han donat el tret de sortida abans de l’ hora marcada i ni ella ni l’ Oriol estaven encara a lloc. 

Evidentment han avançat atletes, però l’ Eva no ha pogut amb dues d’ elles. Sap greu, perquè ella ha trigat 23’40” i hauria entrat 2ª sortint amb la resta.

L’ Oriol tres quarts del mateix. Ha entrat 9è M40 amb 23’51” i amb el més de minut i mig perdut hauria estat 5è de la categoria.

Els resultats, aquí.

 

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018