andrea3 retallat

Es crea una comissió de xarxes socials amb noves incorporacions

Poc a poc i gairebé sense que ens n’ adonem resulta que el G.A. Lluïsos Mataró està a una pila de xarxes socials. 

Al 2003 l’ atleta del club Álex Martínez va crear la web i la va anar actualitzant fins que al 2006 en Jordi Martí li va agafar el relleu i encara se’n continua ocupant. En el moment de penjar aquesta notícia sumem 747.291 visites totals.

Al 2008 la Judith Artigas va crear el grup de Facebook que gestiona en Jordi Martí des del principi. Hi tenim a 577 membres.

Al 2018 la Xènia Pelegrí va obrir el compte d’ Instagram que va dur ella mateixa fins l’ estiu de l’ any passat, agafant-li el relleu en Juanjo Lozano (a la 1ª foto). Actualment hi tenim 965 seguidors.

El mateix Juanjo va crear al gener d’ aquest 2023 el compte de Twitter (ara X) i el canal de Youtube. Ambdós els gestiona ell mateix. Actualment a X hi tenim 28 seguidors i al canal de Youtube 379 subscriptors.

Ara amb tal de millorar s’ ha decidit crear una comissió de xarxes socials, integrada per quatre persones.

En Juanjo Lozano i en Jordi Martí lògicament en són dues d’ elles, però la gran notícia és que s’ incorporen col.laborant amb el club en aquesta comissió dues cares noves. I joves, que cal: l’ Andrea Pérez (al desembre farà 16 anys, a la foto de capçalera) i la Ruth Díaz (24 anys, a la 2ª foto).

L’ Andrea i la Ruth ja han començat la seva col.laboració aquest passat cap de setmana muntant vídeos dels entrenaments i penjant-los a les històries d’ Instagram.

Ens alegrem moltíssim de les seves incorporacions.

Dir que també tenim un mailing amb el que cada vegada que actualitzem notícies a la web n’ enviem les novetats. En aquest moment hi ha 310 destinataris. Si voleu rebre les notícies per correu ho podeu sol.licitar enviant un mail a lluisosmataro@gmail.com

I si voleu seguir-nos a les xarxes i encara no ho feu ja sabeu totes les possibilitats que teniu, que no són poques. Vinga, que a Instagram ens falta ben poc per arribar als 1.000.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018