ana esther i juan pedro (1)

En Juan Pedro Sanz ens ha actualitzat la base de dades amb la nova normativa

En Juan Pedro Sanz es mereix com a mínim que li donem una abraçada com la que li dóna la seva dona a la foto de capçalera després de la gran feinada que ha fet.

Si en el seu moment va dedicar un munt d’ hores per construir la base de dades que hem tingut els últims anys ara l’ ha adaptat als canvis implementats per la Federació Internacional.

Fins fa poc les proves en pista es dividien en “aire lliure” i “pista coberta”. Fa uns mesos hi ha hagut canvis que compliquen força la cosa i gràcies a en Juan Pedro ja ho tenim adaptat. 

A partir d’ ara els rankings que trobareu a la nostra web funcionen de la següent manera i amb aquest ordre de proves:

  1. Proves en recta: són curses de fins a 60 metres. Independentment de si estan fetes a l’ aire lliure o en pista coberta van a un sol ranking unificat.
  2. Aire lliure: totes les curses de més de 60 metres fetes en qualsevol pista, tan si és llarga, com curta, com interior o exterior. Aquí tenim de moment l’ única errada segons la nova normativa. Si un atleta té millor marca en una cursa en pista coberta que a l’ aire lliure aquesta marca li val tant pel ranking “short track” com pel ranking “aire lliure”. Exemple: l’ Oriol Ciurans surt amb 1’57″08 en 800 al ranking a l’ aire lliure quan hauria de sortir amb els 1’56″16 fets en pista coberta. En Juan Pedro està intentant trobar la solució a això.
  3. Concursos: marques fetes a salts o llançaments en qualsevol tipus de pista en un sol ranking unificat.
  4. Short track: marques a curses de més de 60 metres fetes en qualsevol pista de fins a 200 metres de corda. Actualment és el mateix que dir “marques en pista coberta en proves més llargues de 60 metres” perquè no hi ha cap pista homologada a l’ aire lliure de 200 metres, però no dubtem que en un termini no gaire llarg n’ hi haurà.
  5. Ruta-marxa: aquest apartat no pateix cap modificació.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018