IMG-20240126-WA0049

Jordi Pecharroman millor esportista adaptat intel.lectual de Mataró del 2023. Els sub-16 segon millor equip i Natalia Calvache 5ª

Aquest divendres 26 s’ ha dut a terme al Teatre Monumental la 69ª edició de la Nit de l’ Esport, en la que s’ ha premiat als millors esportistes mataronins del 2023. I allà hi han arribat com a finalistes a tres candidatures,

Pel que fa als premis especials en Jordi Pecharroman ha estat proclamat com al millor en esport adaptat amb discapacitat intel.lectual. Gran feina la que fa el club FEM. Estem encantats de col.laborar-hi en atletisme.

Els sub-16 han sigut escollits com a segon millor equip cadet (la nomenclatura del certamen no correspon amb la que s’ utilitza actualment en atletisme). El C.E. Futsal Mataró de futbol sala ha estat l’ equip guanyador.

Si no ens equivoquem és la primera vegada que un equip dels Lluïsos és finalista per equips a la Nit de l’ Esport.

La Natalia Calvache, per la seva banda, ha estat 5ª infantil, categoria guanyada per l’ Aina Solà, del Club Twirling Mataró.

El club hi ha tingut més representació a la gala donat que en Paco Martínez i en Juan Antonio Sabán han fet entrega d’ alguns premis en qualitat de membres del jurat. En Paco ha donat el premi al millor àrbitre i en Juan Antonio al millor tècnic.

Moltes felicitats a tots ells.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018