IMG-20211031-WA0059 retallat horitzontal

Els sub-16 i les sènior, al campionat d’ Espanya de cros per clubs

Diumenge 21 es disputarà a la localitat sevillana de Santiponce el campionat d’ Espanya de cros per clubs, i allà hi tindrem a dos equips classificats, fet que no succeïa des del 1997.

Tant els sub-16 masculins com les sèniors femenines van quedar a les portes de les 5 places que tenia Catalunya pels sub-16 i 4 per a les sènior, ja que ells van quedar sisens i elles cinquenes al campionat català celebrat fa uns dies a Calonge, però la renúncia d’ un club en cada cas els ha obert les portes.

Els sub-16 han estat tota una sorpresa perquè, a més, ho han aconseguit en una categoria amb força participació.  Un molt bon premi per a Adrián Martínez (la seva primera competició va ser un campionat de Catalunya i la segona serà un d’ Espanya!!!), Iván Molina, Pol Galeote, Dani Moreno, Eloi Anton i Nicola Rivolta (per ordre a la foto de capçalera). Puntuaran els que arribin els quatre primers.

Les absolutes, amb un equip format quasi íntegrament per màsters, s’ han classificat per quarta vegada en cinc anys. En el seu cas, aprofitant que hi ha poca participació (segurament perquè la distància espanta), però si no busques no trobes.

L’ únic objectiu és puntuar. El reglament indica que les atletes doblades no classificaran, i això en una prova a 4 voltes amb la crème de la crème del panorama nacional sènior és un handicap important per a atletes 25-30 anys més grans que les primeres. De fet, ha passat en dues de les tres vegades anteriors.

A més, no podran comptar ni amb la Laura Pelegrí ni amb la Judith Artigas (dues de les quatre que van puntuar al campionat català), però de ben segur que Ana Esther Fidalgo (a la 1ª foto), Eva Riera (a la 2ª), Ángela Pareja i Imma Gómez ho donaran tot.

Sort a totes/tots.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018