lgtbi

El G.A. Lluïsos Mataró s’ adhereix a la campanya “Esport amb orgull” contra la LGTBIfòbia a l’ esport

De la mà de l’entitat Mataró LGTBIQ+ , que lidera aquesta iniciativa, l’Ajuntament hi dóna impuls, visibilització i engega diverses accions comunicatives per tal de conscienciar a la ciutadania i en particular, a les entitats esportives per tal que l’esport a Mataró sigui un espai segur de discriminacions i actituds LGTBIFòbiques.

Com cada vegada que s’ ha engegat aquesta campanya el G.A. Lluïsos Mataró s’ hi adhereix donant-hi el màxim suport. El manifest és el següent:

Nosaltres, G.A. LluÏsos Mataró, com a club que creiem en els valors d’inclusió, col·laboració, respecte i treball en equip que l’esport fomenta, ens comprometem a lluitar fermament contra la discriminació per orientació sexual i identitat de gènere i no tolerarem en els nostres espais de pràctica esportiva qualsevol actitud lgtbifòbica, ni física ni verbal, i censurarem qualsevol gest o declaració de qualsevol persona que pertanyi al club, tant esportistes com entrenadors i personal tècnic.
Així mateix, animem els nostres aficionats i aficionades a que segueixin el nostre exemple i visquin l’esport des d’una actitud respectuosa, eliminant i censurant els comentaris sexistes i LGTBIfòbics dels nostres pavellons.

Podeu trobar tota la informació de la campanya aquí.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018