lgtbi

El G.A. Lluïsos Mataró s’ adhereix a la campanya “Esport amb orgull” contra la LGTBIfòbia a l’ esport

De la mà de l’entitat Mataró LGTBIQ+ , que lidera aquesta iniciativa, l’Ajuntament hi dóna impuls, visibilització i engega diverses accions comunicatives per tal de conscienciar a la ciutadania i en particular, a les entitats esportives per tal que l’esport a Mataró sigui un espai segur de discriminacions i actituds LGTBIFòbiques.

Com cada vegada que s’ ha engegat aquesta campanya el G.A. Lluïsos Mataró s’ hi adhereix donant-hi el màxim suport. El manifest és el següent:

Nosaltres, G.A. LluÏsos Mataró, com a club que creiem en els valors d’inclusió, col·laboració, respecte i treball en equip que l’esport fomenta, ens comprometem a lluitar fermament contra la discriminació per orientació sexual i identitat de gènere i no tolerarem en els nostres espais de pràctica esportiva qualsevol actitud lgtbifòbica, ni física ni verbal, i censurarem qualsevol gest o declaració de qualsevol persona que pertanyi al club, tant esportistes com entrenadors i personal tècnic.
Així mateix, animem els nostres aficionats i aficionades a que segueixin el nostre exemple i visquin l’esport des d’una actitud respectuosa, eliminant i censurant els comentaris sexistes i LGTBIfòbics dels nostres pavellons.

Podeu trobar tota la informació de la campanya aquí.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018