SONY

El G.A. Lluïsos Mataró organitzarà el campionat de Catalunya de cros

La Federació Catalana d’ Atletisme ha fet públic el calendari provisional de cros i, per tant, ja podem anunciar que el G.A. Lluïsos Mataró organitzarà, conjuntament amb el 50è cros ciutat de Mataró, el campionat de Catalunya absolut i per a les categories sub-23, 20, 18, 16, 14, 12 i 10 el 9 de febrer.

El calendari és provisional perquè durant uns dies es dóna l’ oportunitat de canviar dates si interessa a algun organtizador que vegi que tindrà molt competència el mateix dia, però els campionats ja estan atorgats.

Serà la 5ª vegada que organitzem aquest campionat, totes ells a l’ última dècada. Anteriorment ho vam fer els anys 2010, 2012, 2013 i 2015, apart d’ haver-nos ocupat també del de clubs al 2007 (quan es disputava separat de l’ individual) i el de cros en la modalidat de relleus 4 x 2 km els anys 2015, 2016 i 2017.

Sense cap dubte, els fets de tenir l’ únic circuit permanent de cros de Catalunya, tenir ja força experiència organitzativa i celebrar el 50è aniversari del cros hauran estat determinants en la decisió de la Federació.

Com sempre, serà fonamental la col.laboració de molta gent per tal de que l’ organització sigui un nou èxit. En el seu moment farem una crida.

Dir que el cros de Mataró és actualment el tercer més antic de Catalunya, superat tan sols per Sabadell (serà el 59è) i Granollers (53è).

I avisem: hi haurà sorpreses per commemorar l’ efemèride.

Podeu consultar el calendari provisional aquí  i tota mena d’ informació de la història del nostre cros (guanyadors, podis, notícies, circuits, etc.) clicant a la part superior d’ aquesta pàgina, on posa “cros de Mataró”.

 

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018