fernandoquintana_franciscojaviergonzalez_jordimarti_emiliosanchez_franciscomolina

El 28 d’ abril tornarem a córrer per l’ ELA i tu t’ hi pots afegir

El 28 d’ abril es disputa  l’ onzena edició de la marató per relleus de Cornellà i, tal i com vam fer a les 24 hores d’ ultrafons en pista del passat desembre, volem ser-hi. I, a més, presentant-hi el màxim d’ equips possible corrent novament contra l’ ELA, causa per la que, per desgràcia, hi estem especialment sensibilitzats.

Hi ha diverses curses. Els beneficis de totes es destinaran a la lluita contra la fibromiàlgia excepte la de la marató per relleus, que va per l’ ELA.

La cursa la disputen equips de 6 corredors, cadascun dels quals haurà de recórrer 7.032 metres donant dues voltes a un circuit de 3.516 metres.

Igual que van fer al desembre l’ associació KMSxELA posarà una carpa pels equips que correm per visibilitzar i aconseguir diners per aquesta malaltia. En aquesta carpa es vendran samarretes i hi podrem deixar les nostres pertinences.

De moment hi tindrem a dos equips segur, però esperem ser-ne més.

Qui vulgui participar-hi li ha de comunicar a la Meritxell Salvador que, tal i com va fer de manera magistral per les 24 hores, s’ ocuparà de les inscripcions i de gestionar els equips. Si no teniu el seu contacte envieu un mail a lluisosmataro@gmail.com.

Si no sou dels Lluïsos també sereu benviguts.

No espereu gaire. Acostumen a esgotar dorsals abans de la data límit, de manera que en pocs dies la Meritxell farà les inscripcions amb els equips que hàgim pogut fer.

Vinga, animeu-vos, que la causa s’ ho val.

Podeu trobar tota la informació de la cursa aquí.

 

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018