IMG-20161016-WA0016

El 27 d’ octubre el dinar de final de temporada

IMG-20191005-WA0014

Diumenge 27 d’ octubre es durà a terme un dinar de final de temporada amb moltes novetats, començant ja perquè és dinar i no sopar.

Es va crear una comissió a tal efecte amb la Betània Duarte, la Vanessa Salgado i la Verónica Fernández, que han volgut donar un tomb a la trobada.

Es farà a Can Parpers, a la carretera de Mataró a Granollers número 0. Si poseu el nom del restaurant al Google Maps el trobareu.

Com diem serà el 27 d’ octubre. Ens trobarem allà a les 13:30 per començar a dinar a les 14:00. Posteriorment hi haurà activitats pels nens, ja que podran visitar la granja annexa al restaurant, tindran espai amb gronxadors i duran a terme tallers amb monitor.

El que no canvia és que es donaran els premis de la temporada de l’ escola d’ atletisme.

A l’ esquerra teniu el menú i el preu, que inclou les activitats pels nens ja esmentades.

Aclarir que el menú infantil és el plat únic que surt al llista del costat i que el club posarà les begudes. Apart, es servirà després un berenar de pa amb xocolata als nens ja inclòs en el preu.

Qui vulgui ser-hi abans del 21 d’ octubre li ha de comunicar (i pagar-li) a en Paco Martínez, dient-li què tria cadascú de menú. Li podeu dir personalment o via whatsapp i el trobareu els tres propers dimecres al circuit de cros per poder pagar-li. A ell o a la Betània Duarte, que l’ ajudarà.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018