IMG-20161016-WA0016

El 27 d’ octubre el dinar de final de temporada

IMG-20191005-WA0014

Diumenge 27 d’ octubre es durà a terme un dinar de final de temporada amb moltes novetats, començant ja perquè és dinar i no sopar.

Es va crear una comissió a tal efecte amb la Betània Duarte, la Vanessa Salgado i la Verónica Fernández, que han volgut donar un tomb a la trobada.

Es farà a Can Parpers, a la carretera de Mataró a Granollers número 0. Si poseu el nom del restaurant al Google Maps el trobareu.

Com diem serà el 27 d’ octubre. Ens trobarem allà a les 13:30 per començar a dinar a les 14:00. Posteriorment hi haurà activitats pels nens, ja que podran visitar la granja annexa al restaurant, tindran espai amb gronxadors i duran a terme tallers amb monitor.

El que no canvia és que es donaran els premis de la temporada de l’ escola d’ atletisme.

A l’ esquerra teniu el menú i el preu, que inclou les activitats pels nens ja esmentades.

Aclarir que el menú infantil és el plat únic que surt al llista del costat i que el club posarà les begudes. Apart, es servirà després un berenar de pa amb xocolata als nens ja inclòs en el preu.

Qui vulgui ser-hi abans del 21 d’ octubre li ha de comunicar (i pagar-li) a en Paco Martínez, dient-li què tria cadascú de menú. Li podeu dir personalment o via whatsapp i el trobareu els tres propers dimecres al circuit de cros per poder pagar-li. A ell o a la Betània Duarte, que l’ ajudarà.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018