Editgodoy

Edit Godoy al campionat d’ Espanya sub-16 en pista coberta

Durant el cap de setmana del 16 i 17 de març s’ està duent a terme a Sabadell el campionat d’ Espanya sub16 en pista coberta, amb la participació de l’ Edit Godoy.

Abans de relatar com ha anat volem aturar-nos a explicar la trajectòria de l’ Edit, perquè és l’ exemple perfecte del que es pot aconseguir amb constància, esforç i perseverança.

Va començar a fer atletisme fa 7 anys i mig, quan en tenia 7. A la primera foto la podeu veure l’ any passat i a la segona aleshores.

No és una atleta que hagi arribat a un campionat d’ Espanya perquè tingui una qualitat innata molt gran i això li dóna molt més valor encara.

Ha estat una formigueta sempre, molt treballadora. Sempre ha anat millorant poc a poc, sovint passant desapercebuda amb èxits més cridaners d’ altres companys, però ella anava fent. Fins que aquest any, com aquell qui no vol la cosa, aquesta progressió constant l’ ha portat a obtenir fites tan importants com guanyar els 300 del campionat de Catalunya de clubs i, sobretot, aconseguir un magnífic registre en aquesta mateixa distància de 42″62 amb el que aconseguia la mínima pels d’ Espanya.

Un premi que creiem merescudíssim per a ella. 

Hem volgut ressaltar molt els antecedents perquè creiem que està bé que altres atletes vegin que l’ esforç normalment té premi. L’ exemple de l’ Edit pot ser un mirall per altres.

Dit això, anem a avui: essent realistes no tenia cap opció de passar a la final de demà. Arribava amb la 19ª millor marca de les 33 inscrites i només 6 passaven a la final. Ella, com ja hem dit, posseeix 42″62 i tenia a 4 rivals per sota dels 41 segons i a 15 en menys de 42. Per tant, el tema era disfrutar del premi, guanyar experiència pel que vindrà i, a ser possible, millorar encara més el seu temps.

Els dos primers objectius segur que els ha acomplert, però no l’ últim. Avui ha estat lluny del seu millor registre. Amb 43″80 s’ ha classificat 5ª a la 5ª semifinal per acabar amb el 27è millor temps de totes.  Ha estat necessari correr en 41″33 o menys per passar ronda.

Tan se val. Estem molt contents de la seva presència aquí i creiem que no serà el seu últim campionat d’ Espanya.

Moltes felicitats, Edit, i a seguir treballant.

Els resultats, aquí.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018