escola final temporada

Diumenge 26 de novembre torna la botifarrada

El proper 26 de novembre torna la botifarrada dels Lluïsos a l’ Estadi Municipal d’ Atletisme de Mataró.

Serà una matinal de germanor amb activitats esportives i lúdiques pels nostres atletes de totes les categories i les seves famílies,

Començarem a les 10:00 i acabarem a les 14:00 aproximadament. 

Es farà un esmorzar en el que tots els socis del club tindran un entrepà de botifarra i un refresc o aigua gratuïts. Els assistents no socis també podran menjar i beure adquirint un tiquet amb antelació a preus populars: entrepà de botifarra 3’50 i beguda 1’50.

A més, hi haurà servei de bar per si algú es queda amb gana.

TOTHOM haurà de reservar tiquet abans del 15 de novembre, sigui soci o no, mitjançant enllaç a un Google Form que us donarem pels grups de whatsapp.

A partir del dia 20 es podran recollir els tiquets a la secretaria del club de les pistes en dies i horaris habituals de secretaria (de 18 a 20h).

Es demana que tots els atletes vingueu amb la samarreta d’ entrenament del club per fer al final una foto de grup i per categories.

Us esperem a tots!!!

Nota: per aquelles persones que no puguin menjar botifarra pel motiu que sigui (al.lèrgia alimentària, religió, opcions alimentàries com veganisme o vegeterianisme, etc.) se’ls donarà una altra opció. Es prega que s’ indiqui al formulari de reserva del tiquet.

Recordem també que serà una de les últimes oportunitats per adquirir loteria de Nadal si encara no en teniu. 

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018