botifarrada 2004

Diumenge 16 d’ octubre torna la botifarrada

El proper 16 d’ octubre reprenem després de molts anys la botifarrada dels Lluïsos a l’ Estadi d’ atletisme de Mataró.

Serà una matinal de germanor amb activitats esportives i lúdiques per als nostres atletes de totes les categories i per a les seves famílies.

Començarem a les 10 del matí i estarem fins a les 13:30 aproximadament.

Es farà un esmorzar en el que tots els socis del club tindran un entrepà de botifarra i un refresc o aigua gratuïts. Els assistents i acompanyants que no siguin socis també podran menjar i beure adquirint un tiquet amb antelació a preus populars: botifarra 3’50 i beguda 1’50.

A més, hi haurà servei de bar per si algú es queda amb gana.

TOTHOM haurà de reservar tiquet, sigui soci o no, mitjançant enllaç a un Google Form que us donarem als grups de whatsapp i per correu electrònic abans del 9 d’ octubre.

A partir del dia 10 es podran recollir els tiquets a la secretaria del club de la pista d’ atletisme, en dies i horaris de secretaria (de 18 a 20h).

Per a aquelles persones que no puguin menjar botifarra pel motiu que sigui (al.lèrgia alimentària, religió, opcions com ara veganisme, vegetarians, etc.) se’ls donarà una altra opció d’ entrepà. Es prega que s’ indiqui al formulari de reserva del tiquet.

A la foto de portada podeu veure a en Paco Martínez i l’ Antonio Castilla a la botifarrada del 2004 juntament amb el malaurat Juanjo Monago.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018