35628476_10216396473013413_5559731810578989056_n

Dilluns 8 obren les pistes. Llegiu atentament les mesures

Aquest dilluns 8 de juny tornen a obrir les pistes d’ atletisme de Mataró, però amb unes condicions especials. Si us plau, llegiu això bé perquè si pugeu a les pistes sense previ avís no podreu entrar.

Per començar, l’ entrada no serà lliure. Cadascun dels dos clubs tenim unes hores reservades i els atletes del G.A. Lluïsos Mataró només podrem entrar a les hores que tinguem adjudicades, de manera que no coincidirem amb atletes del Laietània.

Tampoc es podrà entrar lliurement dins les nostres hores, sinó per grups organitzats. Així, cada entrenador de sub-16 en amunt (els més petits no tindran entrenaments fins al setembre) té unes hores reservades, de manera que cada atleta que vulgui accedir a les pistes s’ ha de posar en contacte amb el seu entrenador per saber quins dies i a quines hores ho podrà fer.

S’ han de complir unes estrictes normes d’ higiene i seguretat i l’ entrenador serà el responsable de vetllar per a que aquestes mesures es compleixin.

  • Distància de seguretat mínima exigida. 
  • A les zones d’ entrenament específic (salts, llançaments…) no hi podrà haver més de 6 persones al mateix temps.
  • Els grups seran de màxim 15 persones i no hi podrà haver contacte entre integrants de grups diferents. 
  • Els carrers 2, 5 i 8 estaran tancats. El carrer 1 es farà servir per sèries de més de 400 metres, el 3 per velocitat, el 4 per tornar, el 6 per tanques i el 7 per tornar.
  • Desfinfecció de tots els elements que es facin servir.
  • Cada club només pot fer servir 1 fossat per torn, i serà el que s’ adjudiqui (cada club en tindrà un).
  • No es poden fer servir ni matalassos, ni les fonts, ni gimnàs, ni vestidors ni lavabos.

Aquestes mesures s’ aplicaran, de moment, les dues setmanes que van de dilluns 8 a  diumenge 21 de juny, que és quan, previsiblement, estarem en fase 2. Més endavant l’ Institut d’ Esports informarà de com serà tot a partir del 22.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018