franciscomolina_antonioantunez_albertartigas_alfredredrado_meritxellsalvador_prudencioperez_veronoquefoulon_esthertomas_anaestherfidalgo_immagomez

Demanem voluntaris per participar a la cursa solidària per relleus en pista del 16/17 de desembre

Entre dissabte 16 i diumenge 17 de novembre es celebra a l’ Estadi Joan Serrahima de Montjuïc la 20ª edició de les 24 hores d’ ultrafons en pista.

Aquesta és una cursa solidària amb diverses modalitats tan individuals com per equips.

A una d’ elles hi volem ser i, a més, “a lo grande”. Tenim intenció de presentar a dos equips a la cursa per relleus de 24 hores sent 24 corredors a cada equip. És a dir, d’ entrada caldrien 48 corredors que disputessin cadascun 1 hora. Això és modificable, ja que el reglament permet fer els canvis quan es vulgui, però la idea és d’ entrada una hora per relleu.

De moment hi ha 40 inscrits. Per tant, ens en falten 8. Si no hi arribéssim sempre tenim la possibilitat de recórrer a algú de fora del club o que algú fés dos relleus (el reglament ho permet), però seria maco ajuntar a 48 per una bona causa, ja que els beneficis dels nostres equips aniran per la lluita contra l’ ELA.

Qui hi estigui interessat s’ ha de posar en contacte amb la Meritxell Salvador (a la 1ª foto). Si no teniu com fer-ho ens ho dieu i us posarem en contacte amb ella. Haureu d’ escollir alguna de les hores que queden lliures i si no us en va bé cap sempre es pot intentar canviar-la amb algú.

La cursa començarà dissabte a les 12 del migdia i acabarà diumenge a la mateixa hora.

El cost de la inscripció és de 300 euros per equip, quantitat que es dividirà entre tots els nostres participants independentment de si fan un o dos relleus.

Gràcies a tots.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018