mitja marato relleus (60) retallat

David Galeote i Cesc Moreno finishers a la marató de Boston

Aquest dilluns de Pàsqua s’ ha celebrat la 126ª edició de la marató més antiga del món, la de Boston. I allà hi hem tingut a dos atletes dels Lluïsos.

En David Galeote (a la foto lateral) ha acabat en 4h 09’31” oficials – 4h 04’07” reals. Queda lluny dels 3h 58’05” – 3h 42’49” que posseeix, però aquesta vegada l’ objectiu no era buscar marca personal, i menys en una marató que no és de les més favorables per buscar això.

Per a en Cesc Moreno (a la foto de capçalera) fa uns dies era impensable poder prendre la sortida, ja que tot just tres setmanes abans va patir un esquinç muscular. Finalment, després d’ estar entre cotons, ha pogut  ser-hi, si bé sense saber si la cama li aguantaria tota la cursa.

Doncs sí. Ha acabat amb 4h 31’59”  oficials – 4h 27’06” reals. Això sí, patint molt. Ha fet la major part dels parcials dels primers 30 km entre 8′ llargs – 9′ i poc per milla, passant la mitja marató en 2h 00’32”.

Veient els seus parcials es nota que després ha patit, alternant-ne de 10′ i poc per milla amb altres de 14′-15′. Suposem que s’ haurà hagut d’ aturar diverses vegades si atenem a aquests parcials. Sempre acabar una marató és un èxit però, tal com arribava, avui es pot dir que fer-ho ha estat un exitàs.

Podeu veure els resultats aquí.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018