marato barcelona horitzontal

Curses 26 i 27 d’ octubre: Victòries per Sergi Martín i Txiki Redrado a la Selva Marítima

El Tast de la mitja

Organitzada dissabte, cursa que és la segona meitat de la mitja marató de Granollers, amb recorregut des de La Garriga a la capital del Vallès Oriental.

La distància de 10 km està certificada però les marques no són homologables perquè no es reuneixen els altres dos requisits imprescindibles: el desnivell negatiu és molt més del permès (la cursa és en baixada) i la distància en línia recta és superior al 50% del total de la cursa (en una prova de 10 km. no hi hauria d’ haver-ne més de 5 entre sortida i arribada).

Tot i que la marca no pujarà als rankings doncs, carreron per en Jordi Salgado (a la 1ª foto), arribant en 39’36” oficials – 39’29” reals.

Les classificacions, aquí.

Trail La Selva Marítima

Ja diumenge, cursa de muntanya de 23 km. i 900 metres de desnivell positiu amb sortida a Tossa de Mar i arribada a Blanes.

Dos de dos. Dos atletes del club i dues victòries.

En Sergi Martín (a la foto de capçalera) ha estat el primer veterà amb 2h 12’20”, obtenint un molt bon 5è lloc de la general, mentre que l’ Alfred Redrado (a la 2ª foto) ha estat 7è absolut i 1er màster amb 2h 16’37” i, atenció… treient-li 20 minuts al segon classificat de la seva categoria!!!

Dir que en Txiki, com sempre a les curses populars, ha corregut amb la samarreta del Maimakansu però que té fitxa pels Lluïsos i amb nosaltres corre les proves oficials.

Els resultats, aquí.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018