cros vic retallat

Cros i ruta 19 de desembre: Judith Artigas guanya a Banyoles i Mar Espartero 3ª al cros de Vic, classificant-se amb Catalunya per a Elgoibar

Cros de Vic

La Mar Espartero (a la foto de capçalera) s’ ha classificat 3ª a la categoria sub-16.

Aquest 3er lloc comporta un premi afegit. El cros de Vic era el 5è del Gran Premi Català de cros per a categories sub-20/18/16. A cadascun d’ aquests crossos els 8 primers de cada any (del 2002 al 2007) puntuen 8 punts el primer, 7 el segon i així fins a 1 el 8è. Al final del Gran Premi els primers classificats representen a Catalunya al cros d’ Elgoibar (País Basc).

Abans d’ aquest cros la Mar anava 4ª a la classificació del Gran Premi entre les nascudes al 2007. Per a elles hi ha justament 4 places. Avui la Mar ha superat a totes les que tenia al darrera, de manera que ja podem dir, tot i que encara no han publicat la puntuació, que serà una de les representants de Catalunya a Elgoibar el 9 de gener.

Els resultats, aquí.

Cros de Banyoles

Victòria per a la Judith Artigas (a la 1ª foto celebrant-ho) en màster “A”, mentre que en màsters “C” en Jordi Villalba entrava 11è i l’ Albert Artigas 13è.

Les classificacions, aquí.

Cros d’ Alella

7 corredors màsters del club.

En homes, 7è Joan Navarro, 13è Abraham Sánchez, 21è Sergi Riera, 49è José Luis Martín (a la 2ª foto)  i 50è Xavi Fernández, mentre que en dones la Xantal Oller entrava 11ª i la Miriam Berrocal 14ª.

Els resultats, aquí.

Cursa de la Sagrera

5 i 10 km. amb circuits homologats, participant en Pol Romano a la distància curta.

Ha entrat amb un temps de 21’17” oficial – 21’05” real.

Els resultats, aquí.

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018