cros arenys (47)

Comunicat sobre curses que no estan al calendari de l’ escola d’ atletisme

Recordem comunicat publicat al 2015 perquè segurament els nous atletes ho desconeixeu:

La junta directiva, a instàncies del Comitè Tècnic, ha decidit que a partir d’ ara no s’ informarà a la pàgina web de les competicions en les que prenguin part els atletes de l’ escola fora del calendari que estableixin els responsables de la mateixa.

El Comitè Tècnic opina que les competicions que escullen són les més adequades en funció de diversos paràmetres (edat dels atletes, objectius de la temporada, etc.) i, per tant, aconsellen no sortir d’ aquest calendari pel benefici dels propis atletes.

Així doncs, la junta, amb la intenció de donar suport a aquesta petició, estima que s’ ha d’ estimular de totes les maneres possibles la participació dels nostres joves atletes a les proves del citat calendari i, per tant, ha adoptat aquesta decisió.

Tan sols es farà una excepció, que serà quan un atleta sub-16 ó sub-18 participi a crossos del Gran Premi Català de cros. En cap altre cas s’ informarà, ni tan sols si la competició s’ efectua durant un cap de setmana sense proves escollides pel Comitè Tècnic o fora de l’ època d’ entrenaments (estiu, Nadal o Setmana Santa).

 

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018