Miquel Merino

Competicions diumenge 24: bronze per a Eloi Anton al campionat de Catalunya de marxa i Ana Esther Fidalgo 2ª al cros de Caldes de Malavella

Igual que dissabte, participació d’ atletes del club a diferents esdeveniments.

Volem començar agraint l’ esforç i la implicació dels entrenadors. Especialment els de l’ escola, que es passen caps de setmana sencers matins i tardes a les competicions. Entre ahir i avui atletes de la nostra escola s’ han repartit entre 5 competicions diferents. i a totes els entrenadors estan pels nostres participants.

Campionat de Catalunya individual i per equips de marxa en ruta

Celebrat a Viladecans amb 3 lluïsencs. 

L’ Eloi Anton s’ ha fet amb la medalla de bronze als 5 km sub-16 amb un crono de 30’27”, 3ª millor marca del club de sempre. 

En Daniel Molina s’ ha classificat 10è en 3 km marxa sub-14 amb 19’48”, mentre que la Sara Palomino (a la 1a foto) era 11ª també en 3 km sub-14 amb 19’58”.

Els resultats, aquí.

Critèrium de llançaments d’ hivern

Disputat al Serrahima amb en Manel Calvache (a la foto de capçalera) al martell sub-16 (4 kg). Ha fet un millor tir de 24’98 que és marca personal però amb la que no varia el 6è lloc que ja tenia al ranking del club de sempre.

Els resultats, aquí.

Cros de Caldes de Malavella

L’ Ana Esther Fidalgo (a la 2ª foto) s’ ha classificat 2ª màster “B”, amb en Juan Pedro Sanz (també a la 2ª foto) 9è a la mateixa categoria masculina i l’ Albert Artigas i en Prudencio Pérez 11è i 12è màster “C” respectivament.

Les classificacions, aquí.

Cros de Ripollet

L’ Albert López s’ ha classificat 8è màster. Hi ha hagut una sola categoria de 35 anys en amunt quan l’ Albert aquest dilluns 24 ha fet 52 anys.

A la cursa open 29è lloc per a José Luis Martín.

Les classificacions, aquí.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018