2a jornada camp cat clubs (1)

Betània Duarte s’ incorpora a la junta directiva

La Betània Duarte és d’ aquelles persones que s’ estima molt el club. Atleta des de fa uns 30 anys primer al C.A. Mataró, al 1992 arribà als Lluïsos amb 13 anyets i des de llavors hi ha estat sempre excepte una temporada en que milità al Laietània i un temps en que deixà la pràctica activa de l’ atletisme, encara que sempre va seguir sent-ne sòcia.

Ara, apart d’ una molt bona atleta (la millor velocista catalana de la seva categoria) i, des de fa pocs mesos, entrenadora dels sub-10, entra a formar part de la junta directiva.

La seva funció serà fer d’ enllaç entre la junta directiva i els atletes de pista, sobretot els joves. Algunes vegades la junta potser no ha estat prou hàbil a l’ hora de transmetre algunes coses i, al mateix temps, als atletes joves els costa parlar amb la junta,sovint per no coincidir a la pista. La Betània ja fa un temps que ha anat fent aquesta feina extraordinàriament bé de manera extraoficial i ara ho farà com a membre de junta. Per tant, qualsevol que tingui algun dubte, queixa, suggeriment, etc., ella us ho resoldrà o ho transmetrà a la resta de la directiva.

És la segona incorporació a la junta en19 anys llargs. A la primavera del 2000 en José Ríos (a la 2ª foto a 400 metres de classificar-se 6è al campionat del món de 10.000 al 2001 per darrera d’ alguns dels millors fondistes de la història com Haile Gebresilassie o Paul Tergat) agafà la presidència quan encara ni tan sols havia sigut internacional absolut. Des de llavors l’ acompanyen Paco Martínez com a vice-president i tresorer i com a vocals Jordi Pelegrí, Juan Antonio Sabán, Jacinto Rodríguez i Jordi Martí. Més tard hi entrà també l’ Albert Artigas i, encara que oficialment no en forma part, també hi col.labora de manera molt activa l’ Antonio Castilla.

Així doncs, la Betània passa a ser la integrant més jove de la junta i l’ única dona… de moment. Sempre va bé sang nova i més amb la seva empenta.

Benvinguda, Betània!!!

 

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018