cros banyoles angela_imma_ana amb estherguerrero

6 medalles al campionat de Catalunya màster de cros

Sensacional botí al campionat de Catalunya màster de cros individual, per equips i relleus mixtes, amb un total de 6 medalles (2 ors, 2 plates i 2 bronzes). Alguns dels nostres, a més, corrent la prova individual i la de relleus (i tres fent-se amb dues medalles).

Or individual pel jefe. En Prudencio Pérez (a la 1ª foto) s’ ha proclamat campió M70, sumant el seu quart títol de campió català de cros.

Medalla de bronze F50 per l’ Ana Esther Fidalgo que, juntament amb Ángela Pareja 4ª, Xantal Oller 6ª i Imma Gómez 7ª s’ han fet amb el títol de campiones de la categoria. A la foto de capçalera podeu veure a l’ Ángela, l’ Imma i l’ Anna Esther amb l’ atleta internacional Esther Guerrero.

A les curses individuals ha faltat un punt de sort, perquè  s’ han assolit 5 quartes places.

En Francisco Pozo ha entrat 4rt M65, i juntament amb el ja citat Prudencio Pérez, en Pepe Povedano (6è M60) i en Paco Molina (6è M45) s’ han classificat 4rts per equips a la categoria de 55 anys en endavant.

4rt també Ferran Rey en M50 (a 7 segons del bronze). Juntament amb Miguel Ángel Molina i Nabi Abdelkader (16è i 19è M45) han acabat també 4rts per equips, en aquest cas M45/M50.

I 4rt lloc igualment per l’ Abdelhamed El Harrak (a la 2ª foto) en M40, a tan sols 3 segons del bronze), mentre que Esther Tomàs acabava 6ª F45 i Verónica Fernández 7ª F50.

En quan als relleus mixtes, or plata i bronze.

L’ or ha anat a parar de manera una mica extranya a l’ equip format per Xantal Oller, Paco Molina, Ángela Pareja i Pepe Povedano en una categoria de 50 anys que, per reglament, no existia. Ens expliquem: segons reglament les categories eren 35-40, 45-50 i de 55 en endavant. Els organitzadors, però, van informar de que hi hauria categoria específica de 50 en endavant i no de 55, amb la extranyesa que comportava que els que ténen de 50 a 54 anys poguessin competir en dues categories diferents. Així, la Xantal (F50), en Paco (M55), l’ Ángela (F50) i en Pepe (M60) han format equip guanyant aquesta peculiar categoria, rebent els premis de campions igual que a les altres.

Sots-campions els de les categories 35 i 40, amb un equip format per Verónica Fernández, Sergi Riera, Natalia Rodríguez i Juanjo Ruiz (a la 3ª foto la Vero passant-li el relleu a en Juanjo al mateix campionat l’ any passat) i bronze pels de 45 i 50 amb Ana Esther Fidalgo, Miguel Ángel Molina, Esther Tomàs i Ferran Rey.

Els resultats, aquí.

 

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018