camp cat relleus mixtes cros2

5 medalles al campionat de Catalunya màster de cros

A l’ altre equip de relleus que hem presentat (M i F35 i M i F40) 5è lloc per Verónica Vernández, Rut Coll, Juanjo Ruiz i Miguel Ángel Molina. A la 2ª foto podeu veure a la Vero a punt de donar-li el relleu a en Juanjo. El seu rictus de dolor queda suficientment explicat al segon paràgraf.

Doble presència al podi M70, amb la plata per a en Prudencio Pérez i el bronze per a en Ramon Colomer, mentre que en M65 en Francisco Pozo era també bronze, en M60 l’ Albert Artigas 10è i en M55 10è Francisco Molina i 13è José Luis Martín. A la classificació per equips de 55 anys en endavant, 4ª plaça pels nostres amb 44 punts, a 7 del bronze, 12 de la plata i 13 de l’ or.

Diumenge 20 s’ ha celebrat a Caldes de Malavella el campionat de Catalunya màster de cros en totes les seves versions: individual, per equips i, com a novetat, de relleus mixtes 4 x 2 km.

El balanç, boníssim: 5 medalles (1 or, 1 plata i 3 bronzes). I no ha estat un dia fàcil degut al fred i, sobretot, la pluja i el fang. Però a aquests cracks no els espanta res. De fet, ni tan sols els frena el risc de lesió. Com a exemples, la Verónica Fernández i en Ferran Rey. Estaven tocats tots dos però no han volgut perjudicar a l’ equip i no han dubtat en sortir als relleus, amb bon resultat esportiu per a tots dos però amb conseqüències negatives per la Vero, que pocs metres abans d’ acabar el seu relleu ha notat una estrabada molt dolorosa que no l’ ha aturat. Esperem que no sigui res però, en qualsevol cas, volem reconèixer i destacar el que són capaços de fer alguns en competicions col.lectives, que fins i tot prioritzen el bé del grup abans que el seu. Coses com aquestes són les que ens fan molt grans com a club.

L’ únic títol ha arribat als relleus, concretament a la categoria que aglutinava als M i F45 i M i F50. El potentíssim equip format per Mª Helena Gaeta, Esther Tomàs (a la 1 ª foto), Albert López i Ferran Rey s’ ha imposat al Cornellà per 18 segons. I encara en 3er lloc han entrat Ana Esther Fidalgo, Xantal Oller, Alfred Redrado i Juan Pedro Sanz, no obtenint el bronze perquè tan sols un equip per club té dret a medalla.

Els màster M45/M50 per equips sí han obtingut medalla, essent 3ers amb 44 punts també, 10 més que els 2ons i 9 menys que els 4rts. L’ Alfred Redrado ha estat 4rt M50 a 15 segons del 3er, essent 17è en Juan Pedro Sanz a la mateixa categoria, mentre que en M45 l’ Albert López era 7è i l’ Albert Roselló 16è.

Els màster masculins més joves (M35 i M40) s’ han classificat 6ens per equips amb 80 punts, arribant en M40 12è Abdelhamed El Harrak, 15è Miguel Ángel Molina, 22è SErgi Riera i 24è Juanjo Ruiz i en M35 14è Abraham Sánchez.

Pel que fa a les dones, la millor classificada ha estat la Xantal Oller arribant 7ª F50, mentre que l’ Ángela Pareja era 8ª a la mateixa categoria. En F45, 8ª Esther Tomàs, 9ª Ana Esther Fidalgo i 13ª Imma Gómez. mentre que en F40 Judith Artigas entrava 13ª. Per equips han estat 9enes.

Els resultats, aquí.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018