1 (10) retallat

5 equips amb atletes dels Lluïsos entre els 3 primers de la mitja per relleus, inclosos els guanyadors absoluts

Dissabte 16 de juliol s’ ha dut a terme una nova edició de la mitja marató per relleus de Mataró després de dos anys en blanc pel COVID.

La calor és típica d’ aquesta cursa. I això fa que, juntament amb la duresa del circuit, sigui una prova complicada. Aquest any, a més, l’ onada de calor l’ ha endurit més que mai.

Que en tinguem constància hi ha hagut atletes del G.A. Lluïsos Mataró a 14 equips diferents (11 d’ ells de manera íntegra). De tota manera, és difícil de controlar perquè a les classificacions de moment només surt el nom de l’ equip sense especificar els seus integrants i els resultats dels que han corregut amb xip groc. Si detecteu que falta algú digueu-nos a quin equip estava i l’ afegirem.

5 posicions entre els 3 primers, destacant el triomf absolut del tercet anomenat “Lluïsos 1” amb 1h 13’36. N’ eren integrants Abdelhamed El Harrak i Toni Antúnez juntament amb un atleta que no és del club.

És la primera victòria absoluta en categoria masculina per a atletes dels Lluïsos des de que es disputa sobre la distància de mitja marató, si bé en l’ anterior format de marató sencera amb equips de 4 ens havíem imposat a les dues primeres edicions (al 2001 Jordi Martí, Agustí Bartrés, Darío Pallarolas i Jaume Planas, tots del club, i al 2002 Darío Pallarolas, Jaume Planas i José Luis Nieto reforçats amb l’ Enrique Luque, aleshores del Fila).

Triomf a la categoria M6 per a l’ equip “Viejos roqueros”, amb en Jordi Villalba, en Francisco Molina i un atleta d’ un altre club en 1h 33’26”. Molt bon crono per a un equip de la categoria de més de 180 anys sumant les edats dels tres.

Segones posicions per a Lluïsetes 1 en F5 (1h 46’37” per a Ana Esther Fidalgo, Xantal Oller i Eva Riera) i Lluïsetes 2 en F4 (1h 50’50” per a Imma Gómez, Meritxell Salvador i una Laia Salvador (a la foto de capçalera) que tot just havia arribat a Mataró 24 hores abans per passar uns dies de vacances procedent d’ Austràlia, el seu lloc de residència des de fa uns anys.

L’ altre equip íntegrament femení amb atletes del club s’ ha classificat 3er F4. Anomenant-se “Running Flowers” Elisabet Cortés, Yolanda Rico i Lidia Sánchez han entrat en 2h 07’46”.

La resta de conjunts amb atletes dels Lluïsos han estat:

Lluïsos 2 (Sergi Colmenar, Josep Oriol Bruguera i Ferran Rey) 1h 20’50”.

Los Gorrillas (Xavi Fernández, Álex Pereira i Joan Martí Ramoneda) 1h 27’10”. A la 1ª foto, l’ Álex.

Bightree Lluïsos (Salva Carrillo, Román Millán i Ernesto Fletas) 1h 29’12”.

Toloko (Benjamín Mallo, Oriol Berengueres i un atleta que no és del club) 1h 30’26”. A la 2ª foto, l’ Oriol.

The Descarted (Sergio Fernández, Antonio Rosal i Salah Benyazid) 1h 38’59”.

Lluïsos Pol Team (Pol Romano, José Luis Martín i Josep Casas) 1h 42’26”.

Lluïsos Taigers (Ismael Martínez, Montse Prats i Toni Perona, el nostre únic conjunt mixte) 1h 44′ 09″. A la 3ª foto la Montse.

Lluïsetes 3 (Dolo Ruiz, Silvia Martínez i Beatriz Domínguez) 1h 50’50”. Han entrat amb el mateix crono que les Lluïsetes 2 que han quedat 2ones F4.

Running Lluïsos (Pere Joan Torres, Albert Artigas i Óscar Ruiz-Ruano) 2h 00’01”.

Els resultats, aquí. I al Facebook dels Lluïsos hi trobareu més de 200 fotos per gentil.lesa d’ en Juan Diego Carrillo. Totes les utilitzades en aquest article són seves.

 

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018