6466845Master

Alfred Redrado 31è al campionat del món màster de curses de muntanya i 2 lluïsencs a la Burriac Atac

Dissabre 4 de setembre l’ Alfred Redrado (a la 1ª foto) ha participat al campìonat del món màster de curses de muntanya a la localitat austríaca de Telfes.

Els M50 han hagut de superar una distància d’ 11’5 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1050 metres.

En Txiki s’ ha classificat 32è amb 1h 21’22”, entrant el 4rt espanyol. No ha pujat al podi per equips per poc, ja que Espanya s’ ha fet amb el bronze sumant les posicions dels tres primers atletes i en Txiki ha estat el quart, quedant doncs amb la mel als llavis.

No trobem enllaç als resultats. A la que representa que és la pàgina oficial surten resultats del 2019. Al final d’ aquesta notícia podeu veure’ls en fotografia.

També dissabte s’ ha dut a terme la 16ª edició de la mítica Burriac Atac.

El circuit va canviant sovint, si bé manté cada any algunes característiques comuns: distància sobre els 20 km (enguany 19’5), circuit molt dur (920 metres de desnivell positiu amb un 70% de corriols, un 10% de pista i un 20% d’ asfalt), nocturna, molta gent pujant a Burriac per animar als corredors i arribada espectacular a la platja de Cabrera enmig d’ un passadís de torxes.

El que ha hagut de canviar enguany és la sortida. Fugint del casc antic de Vilassar de Mar per evitar la gran quantitat de gent que s’ hi acumula sempre, provocant un ambientàs increïble però contraproduent pel COVID, enguany s’ han hagut de refugiar a l’ avinguda del Progrés, al polígon Els Garrofers.

La cursa, espectacular com sempre, regalant-nos imatges com la de la muntanya de Burriac il.luminada pels frontals dels corredors (a la foto de capçalera).

Dos dels nostres han participat a la prova. Inicialment vam informar erròniament de la participació d’ un tercer, en Román Millán, però ens informen que és un altre atleta amb el mateix nom. Que ja és casualitat.

Els que realment l’ han disputat són en Jordi Perulero (3h 27’14” – 3h 26’34”) i en Mariano Ruiz (a la 2ª foto, 3h 29’14” – 3h 28’32”).

Les classificacions, aquí.

Share this post

G.A.Els Lluïsos tots els drets reservats 2018