Primer campionat de Catalunya de relleus mixtes de cros a Mataró

Con molts ja sabeu, el proper diumenge 15 de novembre es durà a terme la 46ª edició del cros Ciutat de Mataró, organitzat pel G.A. Lluïsos Mataró.

Aviat penjarem el reglament i les distàncies, però moment podem informar d' una novetat important, ja que es durà a terme el primer campionat de Catalunya de relleus mixtes.

Els equips estaran formats, per aquest ordre, per home - dona - home - dona i cadascun d' ells haurà de recórrer uns 2 km. aproximadament. Només es podrà presentar un equip per club, sense possibilitat doncs de que hi hagi equips "B" i únicament serà en categoria absoluta, podent formar part de cada equip atletes de júnior fins a veterans.

Apart d' aquesta única cursa nova, la resta del cros es celebrarà com sempre, de manera que els que no estiguin convocats amb el seu club al campionat podran participar al cros a la cursa corresponent a la seva categoria.

Al 2017 es disputarà aquesta disciplina per primera vegada als campionats del món i creiem que la prova que organitzarem nosaltres serà la primera, com a mínim, a Espanya.

Al costat podeu veure el cartell del cros d' enguany, elaborat per un atleta del club, en Carlos Navarro.