1090 inscrits al 41è cros Ciutat de Mataró

A falta de que pugui haver-hi alguna incidència, s' han tancat ja les inscripcions per al 41è cros Ciutat de Mataró amb un total de 1.090 inscrits.

52 clubs i escoles de les 4 províncies catalanes hi seran presents, a més de corredors del C.A.V. Andorra i el CEAT 1984 Tenerife.

Com sol ser tradició, un cop vistes les inscripcions es preveuen curses força nombroses exceptuant la sènior-promesa femení, amb només 20 atletes en total. En canvi, en categoria juvenil i júnior hi trobarem una participació molt més alta del que és habitual, segurament degut a que en aquestes categories el nostre cros és puntuable per ser seleccionat amb Catalunya al cros d' Elgoibar.

Pel que fa a les curses grans, en dones les favorites seran Hasna Bahom (A.A. Catalunya) i Miriam Ortiz (ISS-l' Hospitalet).

Entre els homes, creiem, i sense ànims d' escombrar cap a casa, que el favorit clar és el president del G.A. Lluïsos Mataró, en José Ríos (C.A. Manresa). Els seus principals rivals a priori són Ilias Fifa (A.A. Catalunya), Khalid El Amri i Mohamed Ait Ben Aissa (ambdós del Medilast Lleida), Toni Bernadó (C.A.V. Andorra) i Samir Ait Bouychamane (Unió Colomenca).

Podeu accedir al llistat del tots els inscrits clickant aquí.