El Grup Atletisme Lluïsos Mataró és una entitat amb més de 80 anys d’antiguitat, dedicats bàsicament a l’esport i a la cultura. En un primer moment va ser una colla sardanista i més endavant donà pas a un grup gimnàstic.

La seva activitat esportiva es desenvolupava en el desaparegut pati del Convent dels Caputxins de Mataró. A l’actualitat, en aquest indret, s’hi pot trobar una Plaça entre edificacions coneguda amb el nom de Passatge dels Lluïsos.

La primera secció que es va crear dins del club era de gimnàstica esportiva i amb el temps s’anaren afegint la pràctica d’altres esports, entre ells halterofília, la boxa, el handbol, el bàsquet i finalment atletisme, que és l’únic que es practica actualment.

A dia d’avui el club ha crescut molt, creant-se diferents seccions. Una de les més importants és l’Escola d’Atletisme, formada per nens i nenes d’entre 4 i 18 anys. Dins del club també podem trobar el grup de Tecnificació, on els nois i noies ja estan formats com a atletes.
Un altre dels grups que tenim des de fa anys és el Club FEM LLUÏSOS, un grup que neix de l’aposta de tres entitats mataronines (Fundació el Maresme, GIMM i Fundació Suport) perquè l’esport fos també accessible a les persones amb discapacitat.

I per últim tenim el grup d’ espera, on es barregen pares, mares i antics atletes amb ganes gaudir de l’esport, de compartir i competir.