Joaquín Joyas i Sergi Adalid campions de Catalunya de milla en ruta. Albert López, 2on. Curses Fenexy Race i marató de Zegama

Campionat de Catalunya de milla en ruta
Aquest diumenge 25 de maig s' ha celebrat a Granollers un campionat de Catalunya de milla en ruta amb uns resultats molt bons per als nostres.

Els sèniors, promeses i veterans corrien junts i això ha provocat un ritme alt. En Joaquín Joyas era el favorit indiscutible entre els veterans M55 i ha confirmat els pronòstics, imposant-se amb total autoritat amb 4'59", 18" abans que el segon.

Una mica abans entrava, amb 4'46", l' Albert López per ser sots-campió M40, 10 segons després del campió i només 1 per davant del bronze.

I encara abans, excel.lent duel entre els germans Daniel i David Campo (a la foto) solucionat a favor del primer. Han estat 10è i 11è sènior respectivament, tots dos amb 4'34".

A la cursa infantil, títol per en Sergi Adalid amb 5'13", 1 segon abans que el segon i 4 abans que el tercer.

Podeu veure els resultats aquí.

Cursa Fenexy Race
Dissabte, sobre un recorregut de 10 km. per Calella, l' Esther Bonilla va fer la seva millor marca de la temporada amb 49'50" oficials - 49'49" reals.

Els resultats, aquí.

Marató de muntanya Zegama-Aizkorri
Al País Basc, una de les curses de muntanya amb més pedigrí de tot l' estat, que ens deixa unes fotografies impactants amb centenars d' aficionats animant a tots els corredors.

L' ex-atleta del club José Manuel Ruiz (Independent) ha estat 335è amb 6h 20'07", 2 hores i mitja més que el guanyador, el mític Kilian Jornet.

Les classificacions, aquí.